Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Rachel Hazes woest nadat Dreetje haar voor 'h**r' uitmaakt: 'Heel stuitend'

Hoofdstuk 698.235 van de Hazes-ruzie.

Hazes

Hommeles in huize Hazes. Daarmee is er op zich niks nieuws onder de zon, maar in dit geval had André junior wellicht iets beter kunnen nadenken voordat hij z'n moeder indirect een hoer noemde.

De zanger had vorige week vrijdag een optreden in Breda, waar hij de aanwezigen vroeg of ze weleens heel boos zijn op iemand en wat ze dan zeggen in hun kwaadheid. Eén van de antwoorden was 'hoer'. Dreetjes reactie daarop: "Hoer? Hé, wat zeg je over mijn moeder?"

'Ik wist niet wat me overkwam'

De zanger had direct door dat zo'n grap misschien niet zo handig was met al die camera's om hem heen. "Geintje!" aldus Hazes junior. "Die was voor mij zelfs heftig. Ik zie mensen gewoon in shock, dat ben ik ook. Ik weet niet wat me overkwam", voegde hij eraan toe. Maar het kwaad was al geschied.

De uitspraak van Dreetje wordt natuurlijk breed uitgemeten in de media en alles en iedereen heeft er een mening over. En inmiddels heeft ook 'leidend voorwerp' Rachel Hazes gereageerd op de ophef.

Rachel is ziedend

Tegen Shownieuws zegt ze de uitspraken van 'onze kinderen' 'stuitend en onnodig grievend' te vinden. Daarnaast stelt ze dat Dreetje noch Roxeanne dit soort dingen zou zeggen als hun vader nog geleefd had. Dat hadden ze volgens haar 'nooit gedurfd'. Rachel over André senior: "Die had deze uitspraken nooit getolereerd, van helemaal niemand niet."

Met deze rel lijkt de relatie tussen moeder en kinderen naar een dieptepunt te zijn gezakt, maar echt koek en ei was het sowieso al niet. Er was een bijvoorbeeld een erfeniszaak rondom de knaken van André senior, en volgens dochter Roxeanne is Rachel 'altijd een paranoia vrouw geweest, die liever wilde dat geheimen binnenshuis bleven'.

Kortom, een familiereünie zit er voorlopig nog niet in.

Entertainment
  • Shownieuws, RTL Boulevard
  • NL Beeld / Patrick van Emst