Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Zien: presentatrice Beertje van Beers (51) showt toplijf in lingerie en bikini

In 2013 stond ze met een pikante shoot in de Playboy. Nu, tien jaar later en 51 jaar oud, heeft ze nog steeds een lijf dat niet zou misstaan in het blotevrouwenblaadje. 

Beertje van Beers

Beertje?

Beertje van Beers loopt al even mee in het mediawereldje. "Ik ben ontdekt toen in 14 was", schrijft ze op haar eigen site. "Ik was saté aan het eten met mijn moeder en zus." Dat was in Breda, de plek waar ze geboren is. De tiener werd gevraagd door een fotograaf of ze model wilde worden en zo geschiedde.

"Het modellenwerk heb ik nooit serieus genomen", geeft ze echter toe. "Ik heb nooit een dieet gevolgd of mijn uiterlijk aangepast voor mijn werk. Ik heb het geld gebruikt om Mandarijn (Chinees) te studeren aan De Universiteit van Californië - Los Angeles (UCLA) toen ik voor Ford Agency werkte. Later werkte ik als model in Taiwan om mijn Chinees te oefenen."

Tv-carrière

Maar in 1996 was daar ineens een opening in de tv-wereld. In Engeland, welteverstaan, waar ze het BBC-programma Top of the Pops mocht presenteren. In datzelfde land verscheen ze twee jaar later bovenden als het gezicht van het Sky-programma The Entertainment Show.

In Nederland deed Van Beers programma's als Spel zonder grenzen (1997), De Staatsloterijshow (2001), Altijd Jong (2012-2017) en Goodlife (2020-heden). Daarnaast schreef ze columns voor onder andere Grazia en De Telegraaf.

Haar televisiewerk maakte van haar een 'semi-bekende Nederlander', zoals ze het zelf mooi omschrijft.

Nog altijd een prachtige dame

Inmiddels is Van Beers 51 jaar oud, maar nog altijd een lust voor het oog. En dat laat de presentatrice graag zien op Instagram.

Met de foto's en filmpjes maakt Beertje vaak reclame voor zalfjes, jurkjes, bikini's of lingerie, en met zo'n lijf als uithangbord is dat helemaal niet vreemd. Naast model, presentatrice en columniste heeft Van Beers zich dus ontpopt als heuse influencer. En dat als 50-plusser.

Topfit in Playboy

In 2013 stond Beertje overigens nog in de Playboy. De brunette was op dat moment 41 jaar en noemde die shoot een 'cadeautje aan haarzelf'.

Beertje: "Door de jaren heen was ik al vaker gevraagd. Maar nu klopte het ineens allemaal."

Wie even op Beertjes Instagram-pagina gluurt, ziet ook vandaag de dag nog een afgetrainde 'semi-BN'er'. We kunnen dus alleen maar concluderen dat zo'n Playboy-shoot ook in 2024 nog gewoon zou kunnen.

Entertainment
  • Instagram, NU.nl
  • NL Beeld / Arjo Frank