Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Gordon over kritiek: 'Ik zie er beter uit dan ooit'

Gordon is blij met zichzelf. 

Gordon

De zanger, presentator, realityster, koffietenteigenaar, hoe je Goor ook wil noemen tegenwoordig, heeft zich nooit eerder zó goed gevoeld. Niet leuk dus, als je dan kritiek van anderen krijgt, vindt Gordon.

Nieuw kapsel

Het leven van Gordon kent diepe dalen en hoge pieken. En in zo'n piek lijkt de zanger nu te zitten. Zo vertelt Gordon in een interview met weekblad Weekend dat hij lekker in zijn vel zit. Super, maar toch fijn als anderen daar dan wel in mee gaan, toch?

Op commentaar zit Goor - zoals we hem kennen - dan ook niet te wachten, blijkt wanneer de Weekend-journaliste begint over de kritiek die Goor krijgt over zijn nieuwe look. Want waar Gordon vroeger kleine krulletjes had, gaat hij tegenwoordig met een steile coupe door het leven. "Op Instagram zei iemand dat je op Willem-Alexander lijkt", kaart de journalist aan.

"Wat een flauwigheid allemaal. Ik vind het zo bizar dat mensen maar van alles over anderen denken en dan ook opschrijven wat ze denken. Wie maakt het wat uit hoe ik mijn haar draag? Ik vind het leuk en daar gaat het toch om", reageert Gordon.

De voormalig Topper benadrukt daarbij dat hij vindt dat hij er beter uitziet dan ooit: "Sterker nog, ik heb me nog nooit zo goed gevoeld. Ik zit lekker in m'n vel, sport vier keer per week en ben ruim 28 kilo afgevallen." Gordon dankt dit echter niet alleen aan het sporten, maar ook aan zijn gebroken hart toen de Australische ex Gavin er vandoor ging.

Realityserie SBS

Maar die tijden met Gavin zijn verleden tijd wat Gordon betreft. De zanger concentreert zich dan nu ook op héle andere dingen, zoals de heropening van zijn koffietent Blushing in het Gooische Blaricum. Al eens eerder opende Gordon de deuren van Blushing in zijn geliefde Gooi, maar de tent sloot zo'n twee jaar geleden z'n deuren. Goor heeft echter niet opgegeven en probeert het als koffietenteigenaar gewoon weer opnieuw, maar dan aan de overkant.

Toch blijft het niet daarbij voor de zanger. Hij wordt namelijk ook nog gevolgd door een cameraploeg voor zijn realityserie op SBS6. Goede tijden voor Gordon dus! Zolang je haar maar goed zit, toch?

Entertainment
  • Weekend
  • NL Beeld / Patrick van Emst