Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Voor dit bedrag zou Gordon met John de Mol het bed in duiken

'Hij is altijd één van mijn grootste fans geweest', aldus de zanger. 

Gordon

Gordons leven gaat niet altijd over rozen - zijn muziek flopte, zijn theatertour ging niet door, zijn scharrel ging dood - maar inmiddels lijk het allemaal weer z'n gangetje te gaan. Zo heropent hij zijn koffietentje in het Gooische Blaricum én komt er een real life show.

Talpa

In de 538 Middagshow met radio-dj Frank Dane vertelt Goor over zijn nieuwe programma bij Talpa, een real life show over zijn leven. Dane zegt het wonderbaarlijk te vinden dat de zanger nog aan de bak komt bij de omroep van John de Mol. Dit omdat Goor zich in het verleden niet altijd even positief over de grote omroepbaas heeft uitgelaten. Volgens Gordon zelf valt dat wel mee: "Ik heb wel ergere dingen gezegd in mijn leven."

Het is niet de eerste keer dat Gordon een baantje scoort bij Talpa en de radio-dj wil hier toch even wat over kwijt: "Maar Gordon, ik heb zoveel respect voor jou. Je hebt dat hele contract uitgezeten in Dubai, gewoon maandelijks een fortuin opgestreken en je hebt geen reet ervoor gedaan." Goor reageert: "Nou dat is niet helemaal waar, ik heb me enorm geërgerd."

Gordons grootste fan: John

We kunnen in ieder geval weer mooie beelden verwachten als we Gordon moeten geloven. De zanger geeft aan zeker niet zijn mond te houden. "Ik moet wel kunnen zijn wie ik ben." Goor op z'n best dus.

Het is volgens Gordon geen toeval dat John de Mol zijn programma uit gaat zenden. Gordon: "Weet je wat het leuke is? Ik weet gewoon zeker: er is één iemand altijd fan van mij geweest en dat is John de Mol. Je kan lullen van die man wat je wil, het is gewoon waar. Hij is altijd één van mijn grootste fans geweest."

Dane vraagt zich in de uitzending af of Goor contact heeft met John zelf. "Alleen wisselend contact", lacht Gordon. Ook de rest van de 538-studio buldert mee. "Jullie zijn niet exclusief?", vraagt Frank Dane zich af. "Nou schat, voor een miljard doe ik het met hem hoor, klaar", grapt Goor.

Ondanks de berichtgeving van afgelopen week - er zou te weinig personeel zijn om de real life show van Gordon te draaien - bevestigt de zanger bij 538 dat er wel degelijk een soap over hem komt. Sterker nog, ze zijn al aan het draaien. Goed nieuws voor Goor dus. En voor alle mensen die graag naar de beste man kijken natuurlijk.

Entertainment
  • 538 Middagshow
  • NL Beeld / Arjo Frank