Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Van Kimberley voor Dominique

In Panorama’s VanVoor, de langstlopende rubriek van Nederland, draagt een bijzondere dame (misschien wel je buurvrouw!) een sexy foto van zichzelf op aan een bijzonder iemand in haar leven of met een andere mooie reden. Deze week: Kimberley Claassen (22, “maar over een paar dagen word ik 23!”) uit Helmond.

Kimberly

Kimberley werkt in een boulderhal, is in de leer bij een tattooshop en is een echte creatieveling: “Ik zeg altijd: highly creative, slighty weird, ofwel heel creatief en een beetje gek!”

“Opvallende laarzen, vind je niet? Zonder die laarzen ben ik al 1,81 meter, maar met die zolen ben ik nog een stukje langer. Ik hou ervan om dingen mooier te maken, maar dan niet op de geijkte manier. Het klinkt misschien gek, maar ik probeer altijd iets schattigs of opwekkends te maken in iets wat eigenlijk heel donker is. Die tattoo op mijn rechterbovenarm bijvoorbeeld, dat is een afbeelding van Medusa, de mythische figuur met die slangen op haar hoofd. Dat gezicht is alleen niet van een lelijke vrouw, maar van mijn moeder. Zo speel ik met donkere thema’s waarin ik iets moois probeer te verwerken.”

‘Van iets donkers probeer ik iets moois te maken’

“Dat is ook de stijl waarin ik zelf wil tatoeëren. Sinds kort ben ik in de leer bij een tattooshop. Da’s geen opleiding of een cursus, maar ze leren mij al doende hoe het moet. Als kind zei ik al dat ik later wilde tatoeëren, dus blijkbaar heeft dat altijd al een bepaalde aantrekkingskracht op mij gehad. Over een jaartje of twee ben ik waarschijnlijk helemaal zelf aan het tatoeëren, in mijn eigen stijl waar ik al mijn creativiteit in kwijt kan. Dat creatieve deel ik met Dominique, mijn goede vriendin die twee weken geleden ook met een foto op deze plek stond. Toch leuk dat we nu allebei in Panorama staan!”

Foto: toonen-wientjens.com
Haar & make-up: Jedidjah Kuijten

Entertainment
  • toonen-wientjens.com