Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Van Rian voor Cor

In Panorama’s VanVoor, de langstlopende rubriek van Nederland, draagt een bijzondere dame (misschien wel je buurvrouw!) een sexy foto van zichzelf op aan een bijzonder iemand in haar leven of met een andere mooie reden. Deze week: Rian Willems (56) uit Breda. 

Vanvoor

Rian is manager in het sociale domein, heeft sinds kort saxofoonles, nodigt het liefst iedereen bij haar thuis uit om te eten én houdt van trancefeestjes en festivals: “Zo heb ik ook Cor leren kennen!”

“Ik had al een huwelijk van dertig jaar achter de rug toen ik een relatie met Cor kreeg, met wie ik nu een jaar of vijf samenwoon. Hij laat mij de mooiste versie van mezelf zijn, zowel vanbinnen als vanbuiten, al is dat natuurlijk een kwetsbaar proces als je dat niet meer gewend bent. Thuis loop ik het liefst in een spijkerbroek en een slobbertrui, maar ik merk ook dat ik het heerlijk vind om af en toe uit mijn comfortzone te treden, zoals nu.”

‘Jezelf opnieuw uitvinden: ik kan het iedereen aanraden!’ 

“Cor houdt heel erg van lingerie, dus ik doe graag mijn best voor hem. Zoals hij ook zijn best doet voor mij. Hij laat mij helemaal mezelf zijn, op elk gebied. Ik was altijd gewend dat dingen voor me gedaan werden als ik erom vroeg, maar Cor laat het mij ook vaak zelf oplossen. Niet omdat hij het niet wil, maar omdat ik daardoor een deel van mijn autonomie terugkrijg. Dat voelt in alles heel prettig. Jezelf opnieuw uitvinden en oude patronen doorbreken: ik kan het echt iedereen aanraden!”

Foto: toonen-wientjens.com
Haar & make-up: Jedidjah Kuijten

Lifestyle
  • toonen-wientjens.com