Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Van Jennifer voor Bo

In Panorama’s VanVoor, de langstlopende rubriek van Nederland, draagt een bijzondere dame (misschien wel je buurvrouw!) een sexy foto van zichzelf op aan een bijzonder iemand in haar leven of met een andere mooie reden. Deze week: Jennifer van Eeden (28) uit Naaldwijk.

Van

Jennifer werkt in de gehandicaptenzorg, staat in oktober in de finale van Miss Fashion Benelux en heeft twee eigen paarden: “Ik rijd al vanaf mijn vijfde, dus ik ben een echt paardenmeisje.”

“Een paar maanden geleden had ik nooit kunnen denken dat niet één, maar twee dromen van mij zouden uitkomen. Op 26 oktober sta ik in de finale van Miss Fashion Benelux, da’s droom één, maar minstens zo’n grote droom is het om in een landelijk blad te mogen staan, zoals nu. Het is dat mijn goede vriendin Bo mij het laatste zetje gaf, anders had ik het misschien niet gedaan. Datzelfde geldt voor het modellenwerk dat ik sinds een half jaar doe, daar heeft ze mij ook ontzettend in gesteund.”

‘Door deze stap heb ik eigenlijk al gewonnen!’

“Ik pas niet in het geijkte modellenplaatje: ik heb misschien wel de lengte, maar ik hou ook heel erg van tatoeages, wat dan weer niet in dat plaatje past. Bij Miss Fashion Benelux hoeft dat ook niet. Of je nu tattoos hebt, rood haar of maar 1,60 meter meet: je mag vooral zijn wie je bent. Nul ervaring is ook geen probleem, want dat had ik ook niet toen ik op casting ging. Over een catwalk lopen? Nooit gedaan. Daarom vond ik het zo verrassend, maar tegelijkertijd ook zo geweldig, dat ik bij de laatste dertig dames zit. In de finale ga ik straks voor het eerst in lingerie over de catwalk, wat mij ontzettend gaaf lijkt. En dat allemaal omdat Bo iets in mij zag wat ik zelf nog niet had gezien. Door deze stap voor mezelf te zetten, heb ik eigenlijk al gewonnen.”

Foto: toonen-wientjens.com
Haar & make-up: Jedidjah Kuijten

Entertainment
  • toonen-wientjens.com