Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Bizarre beelden: actievoerders in Utrecht doen midden op straat aan orale s*ks

'Pijpen voor Gaza', klinkt het op X. 

Utrecht

Al dagen bezetten pro-Palestijnse demonstranten verschillende universiteiten in ons land om actie te voeren tegen de samenwerkingen met Israël. Ook in Utrecht was het afgelopen weekend raak, waar een groep bestaande uit krakers, ravers en pro-Palestina actievoerders zich door de stad heen bewoog. Dit eindigde in een illegaal feestje, waarbij de ME in moest grijpen.

Pijpende actievoerder

Voor twee van de actievoerders, die volgens omstanders onder invloed waren, had de demonstratie duidelijk een opwindende werking. Zo opwindend zelfs, dat een man besloot om op de stoep zijn broek naar beneden te doen. De beste kerel ging vervolgens op de grond liggen, waarna een vrouw op d'r knietjes ging om de man oraal te bevredigen. Dit gebeurde op klaarlichte dag voor een Utrechts café, waarbij personeel en klanten flink mee konden genieten. Het stel dat ongegeneerd hun gang ging, stopte pas toen de politie erbij kwam.

Op X klinkt het reacties als: "Hoe dit bijdraagt aan vrede in Gaza is me een raadsel", "Zuigen voor vrede. Kan dit uitbreiden?", "Make love, no war" en "Pijpen voor Gaza".

Volgens een woordvoerder van Rave voor de Rafelranden, de organisatie die de demonstratie organiseerde, hebben zij niks te maken met het illegale feestje dat na afloop van de actie overdag werd gehouden. "Wij hebben die feesten na afloop niet georganiseerd en gewoon ons ding gedaan. We vinden dat dat los gezien mag worden door de burgemeester", aldus de woordvoerder tegen de regionale omroep RTV Utrecht.

Reactie burgemeester

De burgemeester van Utrecht, Sharon Dijksma, was dan ook inderdaad niet blij met het illegale feestje. Ook zij heeft het filmpje van de orale seks op de stoep gezien en reageerde: "Wat voor de deur van de Biltstraat heeft plaatsgevonden, kan ik alleen omschrijven als 'Sodom' en 'Gomorra'. Ik heb de beelden gezien van hoe mensen zich gedroegen en het is onbeschrijfelijk, onfatsoenlijk en schaamteloos."

"Als je je zo gedraagt in de openbare ruimte, wordt het lastig om daar begripvol mee om te gaan. Dat maakt ook dat ik een beroep doe op de mensen zelf: iedereen heeft recht op een leuk feestje en leven, maar waarom op zo'n manier dat mensen daar ongewild slachtoffer van worden?" aldus Dijksma.

De orale bevrediging in het openbaar was niet het enige waar omstanders last van hebben gehad. Er kwamen ook nog zo'n 150 meldingen binnen wegens geluidsoverlast. "Van personen die zeggen uit te zijn op vrijheid, inclusie en collectiviteit, vind ik dit een staaltje egoïsme van de bovenste plank", benadrukte de burgemeester.

Bizar
  • X, RTV Utrecht
  • Adobe Stock