Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Zien: vriend Halle Berry plaatst 'per ongeluk' naaktfoto van de bondgirl

Oeps... Foutje? Wel bedankt! 

Halle Berry

De inmiddels 57-jarige Halle Berry, die we vooral kennen uit de James Bond-film 'Die Another Day', ontmoette in 2020 haar partner Van Hunt. En deze 3 jaar jongere Amerikaanse zanger trakteert ons nu op een Ă©rg leuk plaatje van zijn bondgirl.

Moederdag

Zanger Van Hunt is echter niet de enige grote liefde in het leven van Halle, de actrice is namelijk moeder van twee kinderen: Nahla Ariela en Maceo-Robert. Om stil te staan bij wat een goeie moeder de bondgirl is, plaats Van Hunt een foto van Halle op Instagram. "Happy Mother's day from the bottom... of my heart", schrijft Van Hunt onder het pikante plaatje van de actrice.

Vervolgens doet de zanger alsof hij de foto 'per ongeluk' heeft geplaatst, maar daar is natuurlijk helemaal geen sprake van. "Butt...u hav to admit thassa badass... mutha right there!", aldus Van Hunt. De zanger is duidelijk trots op het achterwerk van zijn vriendin en pakt dit moment om het met de wereld te delen. En wie geeft hem ongelijk? Prima foto van de bondgirl om te delen op zo'n dag. Hebben alle vaders tenminste ook nog wat aan Moederdag.

Bondgirl

Halle Berry is duidelijk zelf ook nog trots op haar rol als bondgirl in de film met Pierce Brosnan als James Bond. Zo plaatste de actrice een tijdje geleden nog deze terugblik met daarbij de tekst: "It's been 20 years. Pierce Brosnan forever my BOND!"

Op de video is te zien hoe Berry als een typische bondgirl de zee uitloopt in bikini. Het moge wel duidelijk zijn dat de actrice uitermate geschikt was voor deze rol. En door de foto geplaatst door Van Hunt kunnen we wel stellen dat Halle Berry die rol nog altijd zou kunnen vervullen. Wie weet zien we de actrice nog eens terug aan de zijde van de nieuwe James. Dat zou absoluut geen straf zijn.

Entertainment
  • Instagram
  • NL Beeld / Abaca Press