Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Panorama 16 ligt nú in de schappen: dit lees je in de nieuwe editie

Het is weer zover: er ligt een kakelverse Panorama in de schappen (bestel 'm hier). Een misdadig dikke portie crime, showbizz, sport, columns, vrouwen en nog veel, vééééél meer.

Panorama

Drugsbaron

Het levensverhaal van Janus van Wesenbeeck stond model voor de Netflix-series Undercover en Ferry. Nu komt er ook een boek uit over de Brabantse schavuit, geschreven door Vico Olling. Een voorpublicatie.

Spuiten en stikken

Ooit waren spandoeken handzaam en overzichtelijk, tegenwoordig worden voetbalstadions ermee behangen en geldt vooral het recht van de grootste. Hoe komen die immense dundoeken eigenlijk tot stand?

Gewone helden

Veel mensen kijken enkel toe wanneer er mensenlevens in het gedrang komen of halen hooguit hun mobieltje uit de zak om de taferelen te filmen. Deze ‘gewone’ stervelingen kwamen wél in actie.

‘Lekker rennen over het strand’

De drank is afgezworen, RTL’s politiek commentator Frits Wester is vaak terug te vinden in sportschool en zwembad. Ook de entree van hond Neil heeft daarbij geholpen. “Ik ben een beetje opnieuw begonnen.”

De nieuwste Panorama bestel je hier.

Gekidnapt

Heel lang moesten we het vooral doen met de ontvoering van Alfred Heineken, maar tegenwoordig zijn gijzelingen en kidnaps aan de orde van de dag. Zelfs een 15-jarige jongen ontkwam er niet aan.

Kopscorer

Lange tijd werd er vrij lacherig gedaan over de vaardigheden van Luuk de Jong, maar het kopwonder van PSV begint zich te ontwikkelen tot een waar fenomeen. Ook dit seizoen steekt hij er weer met kop en schouders bovenuit.

Nieuws
  • ANP, NL Beeld, Pro Shots, Paul Tolenaar