Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Zien: de bloedmooie vriendin (25) van Oranje-speler Quinten Timber (22)

Bloeiende clubcarrière: check. Selectie Nederlands elftal: check. Bloedmooie vriendin: check.

Quinten Timber

De Timbertjes doen het heel aardig. Als voetballende tweeling is er natuurlijk altijd een gezonde concurrentiestrijd gaande, die bij Quinten en Jurriën mooi gestalte kreeg toen de een bij Feyenoord en de ander bij Ajax speelde. Dit terwijl de broertjes thuis bij hun moeder nog 'gewoon' een slaapkamer deelden.

Beide spelers hebben een Ajax- én Feyenoord verleden, maar braken uiteindelijk los van elkaar door als prof. Jurriën maakte bij Ajax indruk en versierde een transfer naar Arsenal. Daar raakte hij vorig jaar helaas geblesseerd. En hoewel hij zijn eerste meters op het trainingsveld weer heeft gemaakt, zat een rentree bij het Nederlands elftal er nog niet niet. Quinten zit op dit moment wél bij de selectie, en zal mogelijk in de vriendschappelijke topper tegen Duitsland op dinsdag 26 maart weer minuten maken. Hij verdiende zijn oproep aan een tot dusver sterk seizoen bij Feyenoord.

Eva

Bij Quinten thuis loopt alles ook op rolletjes, zo lijkt het. De voetballer heeft model Eva Strijers weten te strikken als vriendin. De 25-jarige FHM-dame is naast model ook de eigenaar van marketingbureau Notable Agency, dat zich richt op 'influencer marketing' en pr-werkzaamheden.

Op haar FHM-pagina is daarnaast te lezen dat ze houdt van Netflix en 'eten met haar vriendinnen'. Daarnaast stelt Strijers dat ze veel in Rotterdam te vinden is 'maar op hete zomerdagen bij paps en mams op Scheveningen'.

Roos

Of tweelingbroer Jurriën ook een dame aan de haak heeft geslagen, daarover zijn de meningen verdeeld. Zijn Instagram-pagina geeft in ieder geval niks prijs, maar sommige websites melden dat Timber iets heeft met ene Roos de Back. Als dat zo is, weten de twee het in ieder geval goed privé te houden.

Nederlands elftal

Of Quinten (middenvelder) en Jurriën (verdediger) ooit samen in de basis van Oranje komen te spelen, dat is natuurlijk afwachten. Beiden hebben te maken met forse concurrentie op hun posities. De spelers hebben bovendien nog enkele maanden om zich definitief in de kijker te spelen bij Koeman, aangezien het EK in Duitsland halverwege juni aftrapt.

Entertainment
  • NL Beeld / Proshots