Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Frans Duijts over vrouwelijke aandacht: 'Klap op de kont, kus in de nek'

De zanger houdt wel van een beetje vrouwelijke aandacht, zelfs als z'n eigen vrouw ernaast staat.

Frans Duijts

Frans Duijts kennen we allemaal als een doorgewinterde rasartiest. De zanger begon ooit als imitator van de grote André Hazes, maar brak pas echt door in 2008 toen hij het nummer Jij denkt maar dat jij alles mag van mij uitbracht. Dat werd een hit.

Sindsdien beklimt hij podium na podium in Nederland, en schittert hij daarnaast in verschillende tv-programma's, zoals De Beste Zangers van Nederland, Jachtseizoen en Secret Duets. Kortom, Duijts is een volwaardige BN'er.

'Het een en ander uitgespookt'

En dat laatste gaat natuurlijk gepaard met de nodige vrouwelijke aandacht. Niet dat hij daar vroeger een tekort aan had trouwens. "Ik was ook best een versierder", zegt de zanger in een interview met weekblad Story. Frans werkte toen hij nog vrij jong was in het bedrijf van zijn vader, waardoor hij een streepje voor had bij de dames. "In het weekend was ik de gevierde jongen, omdat ik geld had", legt hij uit. "Ik kon de drankjes voor de meiden betalen."

Frans, nu 44, ontmoette zijn vrouw Marloes al toen hij 18 was. Maar daarvoor heeft hij al 'het een en ander uitgespookt met meisjes', aldus Frans. "Ik vind ook dat dat moet. Dan weet je wat er te koop is."

Inmiddels is Duijts al 27 jaar samen met zijn vrouw, waarvan 20 getrouwd. Slechts één keer gingen ze bijna uit elkaar. Dat was omdat ze beiden teveel met werk bezig waren, waardoor er een hoop irritaties ontstonden. Die crisis hebben ze uitgepraat en overleefd omdat ze 'zielsveel' van elkaar houden. Praten is volgens Duijts dan ook erg belangrijk in een relatie.

Vrouwen

Dat moet ook wel, want Duijts, de BN'er die hij is, krijgt natuurlijk zat aandacht van de dames. En daar houdt Frans wel van. "Dan krijg je toch een beetje het gevoel dat je nog meetelt", geeft de zanger toe. Met die aandacht doet hij naar eigen zeggen niks. Nou ja, niks...

Frans: "Ik zeg altijd: Klap op de kont, kus in de nek. Dat doe ik mijn leven lang en ook waar Marloes naast staat."

Entertainment
  • Story
  • NL Beeld / Heukers Media