Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Cavia Randy breekt in bij vrouwtjescomplex en bevrucht 100 soortgenoten

De lente hangt in de lucht.

Cavia

Zo nu en dan stijgt het kwik tot in de dubbele cijfers en de krokussen drukken inmiddels hun kopjes weer door het zand om de zon te begroeten. Ja, de lente is onderweg. En met het voorjaar gieren de hormonen weer door het lichaam, weten ze nu ook bij Hatton Adventure World, een soort attractiepark in het Engelse Warwick.

Op het complex heb je bijvoorbeeld een lasergame-park, zwembad, escape rooms en niet te vergeten: cavia's. Of guinea pigs, zoals de kleine harige beestjes worden genoemd in Engeland.

Een behoorlijk hitsig exemplaar

De knaagdieren zijn onderdeel van een kinderboerderij. Daar kunnen kinderen de cavia's bekijken, oppakken en aaien. Het vermoeden bestaat echter dat een van de mannetjes, een cavia die tegenwoordig door het leven gaat als Randy, het vrouwtjescomplex geïnfiltreerd heeft. En daar is Randy he-le-maal losgegaan.

Waarschijnlijk heeft de hitsige cavia honderd vrouwelijke soortgenoten bezwangerd. Fun fact: cavia's krijgen gemiddeld vier nakomelingen, stelt Hatton-manager Richard Craddock op itv.com. Een meevaller is overigens wel dat Randy 'slechts' een derde van de 300 aanwezige vrouwtjescavia's zwanger heeft gemaakt.

Babyboom

Hoe de driftige cavia precies in het vrouwtjesgedeelte terecht is gekomen is niet duidelijk. Craddock denkt dat een kind wellicht de schuldige is, of in ieder geval medeplichtig. "Mogelijk heeft een kind Randy per ongeluk in het verkeerde hok teruggeplaatst", aldus de Brit.

Hoe lang Randy heeft kunnen rondbatsen is niet bekend, maar in ieder geval lang genoeg om rond de 100 vrouwtjes te bevruchten, zo lijkt het. Iets waar de kleine harige baas ongetwijfeld over opschept in zijn eigen hok, bij de rest van de 300 mannetjes die het park rijk is.

Binnenkort verwacht het attractiepark een ware babyboom bij de knaagdieren, dus genoeg reden om het caviacomplex fors uit te breiden. De Randy's 2 tot en met 400 moeten immers ook een fijn huisje krijgen.

Bizar
  • iTV
  • Adobe Stock