Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Personeel Witte Huis: 'Joe Biden grapt over 'goede seks' met first lady Jill Biden'

Binnenkort komt het boek 'American woman: the transformation of the modern First Lady, from Hilary Clinton to Jill Biden' uit. Het leesvoer werd geschreven door Witte Huis-correspondent Katie Rogers. In haar boek doet zij een 'boekje open' over het seksleven van de machtigste man op aarde: Joe Biden.

Jill & Joe Biden

Waar de beste man de afgelopen tijd vooral een verwarrende indruk achterlaat, door bijvoorbeeld de Franse president Macron te verwarren met de voormalig president van het land: Mitterrand. Pijnlijk foutje, want Mitterrand is al zo'n 30 jaar overleden. Daarnaast vergiste Biden zich ook al eens in de oorlog van Poetin. Hij zei dat de Russische president 'de oorlog in Irak duidelijk aan het verliezen is', maar hiermee bedoelde Joe Biden natuurlijk de oorlog met Oekraïne. Toch zou de Amerikaan tussen de lakens niets te wensen overlaten...

Tenminste, als we de Witte Huis-medewerkers moeten geloven, zou Biden tegen zijn personeel hebben gegrapt dat 'goede seks' dé sleutel is tot het succesvolle huwelijk van Joe en Jill Biden. De first lady zou hier echter zelf niet zo heel blij mee zijn geweest.

'Liever thuis de liefde bedrijven'

In het boek van Katie Rogers is onder meer te lezen hoe Jill Biden in 2004 op een opmerkelijke manier haar man wilde ontmoedigen zich kandidaat te stellen voor het presidentschap. Toen Biden over deze mogelijke beslissing met zijn staf in gesprek ging, besloot de first lady met een klein topje en op haar buik het woord 'NEE' deze meeting binnen te lopen. Met succes, want het werd ook daadwerkelijk 'nee'.

Twee jaar later in 2006 zou Biden - volgens Rogers - wederom meer interesse hebben gehad om thuis bij zijn Jill te blijven dan om president van Amerika te worden. Tegen een groep supporters zou hij hebben gezegd liever met zijn vrouw van bil te gaan terwijl zijn kids lagen te tukken. De inmiddels machtigste man op aarde noemde het dan wel 'de liefde bedrijven', maar we weten allemaal waar dat op neerkomt.

46 jaar getrouwd

Als we Rogers moeten geloven, mag Joe Biden niet klagen met zo'n first lady. De Amerikaanse president is inmiddels al wel op leeftijd - zoals we merken in zijn toespraken - maar is nog fit genoeg om 'goede seks' te hebben met zijn vrouw. Het stel is inmiddels al zo'n 46 jaar getrouwd.

Biden moest volgens de Witte Huis-correspondent wel wat moeite doen voordat Jill hem het ja-woord gaf en een witte jurk aantrok. De president vroeg volgens Katie Rogers zijn Jill vijf keer ten huwelijk. "Óf je besluit met me te trouwen, óf dat is het, dan ben ik weg", zou Biden gezegd hebben nadat hij een aantal keren werd afgewezen. Op Valentijnsdag dit jaar noemde Joe Biden zijn Jill nog 'de liefde van zijn leven'.

Of Jill de first lady van Amerika blijft, is nog maar de vraag. De nieuwe presidentsverkiezingen van Amerika vinden plaats in november dit jaar en Trump maakt een goede kans.

We hoeven ons in ieder geval geen zorgen te maken over het seksleven van Joe Biden als hij het Witte Huis in januari zou moeten verlaten. Dat zit wel snor.

Lifestyle
  • NL Beeld / Abaca Press