Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Zien: Lieke van Lexmond laat topfit lijf zien in bikini

Prima figuurtje hoor, Van Lexmond.

Lieke van Lexmond

Het lijkt wel of alle mooie BN'er vrouwen van ons land meedoen aan de afslankmethode van 'DAG ÉÉN'. Waar wij eerder al hoopten op een domino-effect, is dit al meer dan we ons ooit konden wensen.

Bridget Maasland, Isa Hoes, Halina Reijn, Heleen van Royen en Leonie ter Braak volgden allemaal het afslankprogramma. Daarbij lieten zij zich al van hun meest sexy kant zien bij het tonen van het eindresultaat. Ook actrice Lieke van Lexmond besloot zich te wagen aan hét afvalprogramma en deelt nu met ons haar topfitte lijf.

Net als alle andere vrouwen gaat ook actrice Lieke van Lexmond uit de kleren om het eindresultaat te laten zien. Waar Halina Reijn vooral eerst haar achterwerk liet zien, houdt Van Lexmond het ietsjes 'netter'. Zij plaatst wat heerlijke vakantiekiekjes van zichzelf in bikini.

De 'Moonsister' schrijft onder haar Instagram-post dat ze 10 kilo is kwijtgeraakt 'door een gezondere en actievere levensstijl'. "Mijn doel was om veel meer energie te hebben en mijn lichaam in topconditie te krijgen, en dat is gelukt", aldus Van Lexmond.

De actrice is naar eigen zeggen het afgelopen jaar druk bezig geweest met het veranderen van haar levensstijl, dus het is zo te zien eindelijk tijd om te genieten van dat topfitte lichaam. Dat doet ze dan ook op het zonnige Afrikaanse eiland: Seychellen. En wij genieten met haar mee.

Entertainment
  • Instagram
  • NL Beeld / Heukers Media