Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Zien: Halina Reijn showt haar lichaam van alle kanten

Halina in bikini van bovenaf, Halina in bikini van voren en Halina in string van achteren. De actrice is los.

Halina Reijn

De 47-jarige actrice is he-le-maal los aan het gaan op haar Instagram-pagina. Vol trots laat ze haar lijf van alle kanten bewonderen door haar volgers. "Mijn lichaam werd zachter en ronder (wat ik oprecht sensueel en prachtig vond), maar ik werd ook trager en stijver", schrijft Halina op Instagram.

Fitte BN'er vrouwen

Heleen van Royen, Isa Hoes, Leonie ter Braak en nu dus ook Halina Reijn gaan er helemaal voor. Fit leven, gezond eten en sexy foto's op Instagram plaatsen. Deze vrouwen laten zien hoe het ook kan, wanneer je al wat ouder bent en wellicht al een bevalling of meer erop hebt zitten. Ze gaan samen met een persoonlijke coach keihard aan de bak om hun doel te behalen en eerlijk is eerlijk, het resultaat mag er zeker zijn.

De 'Big Apple'

"Van continu bewegend podiumbeest, ging ik naar stoelzittende schrijver/"zoomer", in het land van de cola en hamburgers", aldus Halina. Hiermee doelt de Nederlandse filmmaker op haar Amerikaanse avontuur. Naast het sporten, goed eten en mooie foto's maken is ze namelijk in New York keihard bezig met schrijven. En met succes.

Waar we de andere vrouwen vooral in een leuk en sportief lingeriesetje zagen, pakt Halina het toch nét even wat anders aan. De succesvolle schrijfster laat zichzelf in een 'amper broekie' van achteren fotograferen. Niet verkeerd hoor, Reijn.

Entertainment
  • Instagram
  • NL Beeld / Patrick van Emst