Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Zien: Kim Feenstra (38) showt strak nepleren pakje van Christine le Duc

Je ziet haar regelmatig op de catwalk, maar ook in de slaapkamer wordt af en toe nog een showtje weggegeven.

Kim Feenstra

Kim is er niet vies van zo nu en dan wat kleren uit te trekken. Want wie heeft er een broek, trui of jas nodig met zo'n lijf? Kim niet. Kim is fit. Superfit, om precies te zijn.

Dat weten we omdat de Groningse regelmatig poseert in lingerie of bikini. En die foto's of video's deelt ze dan met al haar volgers op social media, zoals onderstaand filmpje van de 38-jarige brunette die zich in een creatie van Christine le Duc hult. Het strakke pakje is niet van latex of leer, maar van vinyl. U weet wel, waar ze vroegâh muziek op drukten.

Feenstra werkt wel vaker samen met de winkel die naast de Tarzan 3.0, een groot assortiment tril-eitjes en een variëteit aan bondage-sets, ook gewoon lingerie verkoopt. Afgelopen juni liep de Groningse nog model tijdens een show voor de 18+ shop.

So be it

Feenstra is vandaag de dag ook moeder; in 2020 kreeg het model een zoon samen met oud-voetballer Stanley Tailor. Brooklyn, heet het ventje. Kim: "Maar ik ben trotser dan ooit op mijn lichaam want ik heb een kind gedragen. En dat je daar dan nu de sporen van ziet, so f*cking be it."

Entertainment
  • NL Beeld / Patrick van Emst