Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Bizar: vrouw klapt met elektrische rolstoel over de vluchtstrook

Op de vluchtstrook rijden is op zichzelf al erg gevaarlijk, zeker als je dit doet in een elektrische rolstoel

Snelweg

Automobilisten op de E25-E40 in Luik moeten gek opgekeken hebben toen ze een vrouw in een elektrische rolstoel op de vluchtstrook zagen rijden. Rond 12:30 reed een vrouw in haar rolstoel over de ‘pechstrook’, zoals onze zuiderburen de vluchtstrook noemen. Dat schrijft Metrotime.

De vrouw werd gespot vlak na de uitgang van de Cointe-tunnel. De politie was toevallig in de buurt en kon de vrouw in veiligheid brengen. Hiervoor moest wel de rechterbaan van de snelweg afgezet worden.

Gebeurt vaker

Het gebeurt trouwens wel vaker dat iemand in een (elektrische) rolstoel de snelweg betreedt. Zo werden er in 2011 beelden gemaakt van een man die in zijn elektrische wagentje over de snelweg reed in Connecticut.

Ook in Nederland worden er weleens voertuigen op de snelweg gespot die daar niet thuishoren. Meerdere keren werden er scooters of elektrische fietsen van Thuisbezorgd-medewerkers gespot op de snelweg. Zo ook een keer op de A28 in Utrecht.

Ook in andere Nederlandse steden is dit regelmatig gebeurd. Hoe het gaat met de vrouw die in België over de vluchtstrook scheurde is niet bekend.

Bizar
  • Metrotime
  • NL Beeld / Regiofotografie
  • YouTube, Facebook