Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Seksschandaal Belgische bajes mogelijk nog pikanter: 'Vermeende nymfomane is ook politica'

Eerder deze week werd bekend dat er onderzoek wordt gedaan naar een mogelijk seksschandaal binnen de Belgische gevangenis in Luik. Nu blijkt dat een van de betrokkenen, volgens bronnen een 'nymfomane bajesmedewerkster', ook nog actief is in de politiek.

België

Foto boven ter illustratie

Een groepje cipiers uit de Lantin-gevangenis heeft het aardig bont gemaakt, zo was deze week te lezen in het Franse Sudinfo. De gevangenismedewerkers, waaronder drie vrouwen, zouden na werktijd orgieën organiseren. Soms in de jacuzzi bij een van de mannelijke medewerkers, soms werden er lootjes getrokken wie met wie seks zou hebben. Maar dat was het probleem niet. Wat je in je vrije tijd doet, moet je immers zelf weten.

De medewerkers zouden hun seksuele feestjes echter ook voortzetten binnen de muren van de bajes. Daarbij zou een leidinggevende zelfs zijn kantoor beschikbaar hebben gesteld, aldus een anonieme bron. Andere collega's konden dan meekijken via een glazen deur.

Van een van de vrouwelijke cipiers wordt gezegd dat ze seksverslaafd is. Deze S. ging naar verluidt regelmatig met collega's van bil in de Lantin-gevangenis en zou naar eigen zeggen niet eens kunnen functioneren als ze niet eerst seks heeft gehad. Dat zegt een anonieme bron tegen de Franse krant.

Politica

Volgens de berichten is een van de mannelijke cipiers inmiddels naar de mannenafdeling overgeplaatst omdat hij een relatie zou hebben gehad met een gevangene. S., de vermeende 'nymfomane', is juist naar de vrouwenafdeling gegaan zodat ze minder seksuele prikkels ervaart op het werk. Er loopt volgens de woordvoerder van de gevangenis sinds maandag een onderzoek naar de verhalen. Afhankelijk daarvan volgen er mogelijk tuchtprocedures.

Pikant detail: S. zou volgens de Telegraaf naast gevangenismedewerkster ook politica zijn. De vrouw is volgens de krant gemeenteraadslid voor DéFI in de gemeente Luik.

Nieuws
  • HLN
  • Adobe Stock