Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Groot seksschandaal in Belgische bajes: 'Ze is een nymfomane'

Het is aardig losgegaan in een Belgische gevangenis. Er zouden seksspelletjes en orgieën hebben plaatsgevonden. Een van de vrouwelijke medewerkers zou zelfs een losgeslagen 'nymfomane' zijn. Dat schrijft het Belgische HLN.

België

Foto boven ter illustratie

De gevangenis in kwestie staat in Lantin in Wallonië, het Franstalige gedeelte van België. Deze Penitentiaire Inrichting kwam in zes jaar geleden ook al eens in het nieuws. Destijds ging het om een 32-jarige vrouwelijke cipier die te zien was in een pornofilmpje samen met een gedetineerde jongeman. Het schandaal van nu lijkt echter nog pikanter dan het incident in 2017.

Volgens HLN gaat het ditmaal om een groepje gevangenismedewerkers dat na werktijd regelmatig seksfeestjes organiseerde. Daarbij werden volgens de krant lootjes getrokken om te bepalen wie het met wie zou doen. Een van de mannen uit het groepje stelde bijvoorbeeld zijn jacuzzi beschikbaar voor de extreme 'kantoorborrels'. Is daar iets mis mee? Niet per se. De medewerkers deden bovenstaande volgens de berichten immers in hun eigen tijd. Dat mag. Toch bleven de seksuele uitspattingen niet in de privésfeer. Ook binnen de muren van de bak zou het er heet aan toe zijn gegaan.

Nymfomane

Ene S., een vrouwelijke medewerker, zou ook regelmatig van bil zijn gegaan in de gevangenis. Volgens een bron stelde een directeur zelfs zijn kantoor beschikbaar als plek waar de vrouw haar gang kon gaan met collega's. “Ze is een nymfomane", aldus een anonieme bron tegen het Franstalige Sudinfo. De vrouw zei volgens de bron zelfs dat ze niet kon werken als ze niet eerst gerampetampt had.

Volgens bronnen is ze inmiddels overgeplaatst naar de vrouwenafdeling, zodat ze minder geprikkeld wordt. Een mannelijke cipier (de jacuzzi-man) zou juist van die afdeling zijn verwijderd omdat hij een relatie had met een vrouwelijke gedetineerde.

Bizar
  • HLN
  • Adobe Stock