Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Eindelijk heeft Rita weer een naam

31 jaar lang, sinds 3 juni 1992, was het één groot vraagteken wie de persoon was die deze kleding droeg toen haar lichaam in de rivier Groot Schijn bij Antwerpen werd gevonden. Ze was op gewelddadige wijze om het leven gebracht.

Kleren

31 jaar lang, sinds 3 juni 1992, was het één groot vraagteken wie de persoon was die deze kleding droeg toen haar lichaam in de rivier Groot Schijn bij Antwerpen werd gevonden. Ze was op gewelddadige wijze om het leven gebracht. Al die jaren verkeerden haar nabestaanden in onzekerheid over wat er nu precies met haar was gebeurd. Of ze überhaupt dood was, of dat ze misschien toch nog leefde.

Naar aanleiding van een internationale campagne wist een familielid van het slachtoffer haar te herkennen

Nu is er eindelijk duidelijkheid. Naar aanleiding van de internationale campagne ‘Operation Identify Me’, die draait om 22 vrouwen die waarschijnlijk zijn vermoord en in de afgelopen decennia zijn gevonden in Nederland, België en Duitsland, wist een familielid van het slachtoffer haar te herkennen aan de hand van een tatoeage van een bloem. 31 jaar nadat ze werd gevonden, heeft het slachtoffer dus eindelijk weer een naam: Rita Roberts, afkomstig uit Wales. Nu maar hopen dat ook de dader nog wordt gepakt.