Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Bizar: vrouw komt er na 20 jaar achter dat ze twee geslachtsdelen heeft

Je kan geboren worden met te veel of te weinig lichaamsdelen. Het kan in sommige gevallen echter een tijdje duren voordat je daar erg in hebt. Dat geldt ook voor een vrouw die van een bepaald lichaamsdeel eentje extra had.

Pruimen

Het gaat hier om de Australische Evelyn Miller. Zij heeft twee vagina’s. Daar kwam ze echter pas achter toen ze 20 jaar oud was. Dat was overigens een moeilijk moment, het gebeurde namelijk tijdens een abortus. Dat schrijft Metrotime.

Traumatisch

Toen Evelyn wakker werd na de operatie, vertelden de dokters dat de abortus opnieuw moest worden gedaan. Ze kwamen er tijdens de ingreep achter dat Miller is geboren met twee volledig werkende voortplantingssystemen, inclusief twee vagina’s.

Tijdens de operatie werd de ingreep gedaan bij het verkeerde geslachtsdeel. Hierdoor was ze na de abortus nog steeds zwanger: “Het was een traumatische manier om mijn aandoening te ontdekken, maar het was ook een opluchting om eindelijk te weten wat er aan de hand was”, vertelt Miller.

Cyclus

De Australische had altijd wel door dat er iets anders was, maar ze kon er tot de operatie niet haar vinger op leggen wat het precies was. Wel merkte ze dat het anders was wanneer ze ongesteld was. Zo hebben haar beide vagina’s een eigen cyclus. Naast dat ze meer tampons moet gebruiken kan het soms ook meer pijn doen bij ongesteldheid. Ook werken tampons niet goed voor haar.

Overigens is een vrijpartij ook een hele onderneming voor Evelyn. Wanneer ze met iemand de liefde bedrijft, staan haar beide geslachtsdelen anders gericht. Hierdoor heeft ze niet de ervaringen die een vouw met één vagina heeft.

Bij deze aandoening kan je met beide vulva’s seks hebben. En omdat ze twee volledige werkende voortplantingssystemen heeft kan ze ook in beide geslachtsorganen bevrucht worden.

Bizar
  • Metrotime
  • Adobe Stock