Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Video: bekend model laat voorgevel zien in vol stadion

Een bekend model dacht wel even voor een nieuwe Nipplegate te zorgen bij een American Football-wedstrijd. Zij liet namelijk haar boezem zien op de tribune.

Allegiant Stadium

Tijdens de Super Bowl in 2004 was het Justin Timberlake die iets te enthousiast aan het korset van Janet Jackson trok in de pauze-act. Voor het oog van meer dan honderd miljoen mensen was de tepel van Jackson te zien.

Al dan niet geïnspireerd op dit incident liet ook model Danii Banks afgelopen zondag haar boezem zien, maar dan op de tribune. Het model was aanwezig bij een wedstrijd van de Raiders in Las Vegas. Op een volle tribune gooide ze haar jetsers uit haar kleren. Vervolgens heeft ze de beelden hiervan op Instagram geplaatst.

Beveiliging

De beveiliging bij de wedstrijd vond het een minder geslaagde actie. Niet veel later werd het model, dat ook actief is op OnlyFans, uit het stadion verwijderd. Wel is het filmpje bijna drie miljoen keer bekeken. Net zoals een ander filmpje van haar bij de wedstrijd. Daarin is ze alvast lekker met haar voorgevel aan het schudden.

Toch kan niet iedereen de actie van het model waarderen. Zo vinden mensen die op Instagram reageren het niet kunnen, vooral omdat bij zo'n wedstrijd ook kinderen aanwezig zijn.

Diefstal

Danii is overigens vaker in het nieuws met betrekking tot de Raiders. Zo beweerde zij dat een voormalige speler van het team iets van haar had gestolen. Tijdens een feestje in 2022 werden haar Cartier-horloge, telefoon en geld gejat. In de podcast Pillow Talk beschuldigde ze american football-speler en rapper Damon Arnette ervan een van de dieven te zijn.

Het is niet bekend of de actie in het stadion iets met de diefstal te maken heeft. Arnette speelt inmiddels niet meer bij de Raiders. De Raiders wonnen overigens met 16-12 van de New York Jets. Misschien heeft de actie van Banks toch een kleine bijdrage geleverd aan de motivatie van de spelers.

Bizar
  • Pillow Talk, Instagram
  • NL Beeld / Proshots
  • Instagram