Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Video: activist dumpt tientallen muizen in de kleuren van de Palestijnse vlag in een McDonald's

De Pro-Palestijnse activist heeft aardig wat moeite gedaan om zijn boodschap duidelijk te maken. Alle muizen waren groen, rood, wit of zwart gemaakt. Op verschillende social media platformen is de actie te zien.

McDonald's

Het gebeurde in de Britse stad Birmingham. De beweegredenen van de man? De activist stelt dat fastfoodketen McDonalds de 'Israëlische apartheid steunt'. Als protest leegde hij een doos knaagdieren in een van de filialen.

In de video zijn de muizen in de verschillende kleuren te zien. Deze worden samen in een doos in de achterbak van een auto meegenomen naar de McDonald's in Birmingham, waar ze vervolgens binnen in het restaurant worden gedumpt. Aanwezigen in het restaurant schrikken zichtbaar van de actie.

Volgens de Pro-Palestijnse activist is McDonald's niet de enige die zou moeten worden geboycot. Ook Disney en Starbucks zouden wat hem betreft rood, wit, groen en zwarte muizen verdienen. De activist laat aan het eind van de video weten dat ook deze partijen volgens hem 'direct betrokken zijn bij de ondersteuning van de Israëlische apartheid'.

Bizar
  • De Telegraaf, X, TikTok
  • Adobe Stock