Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Zien: wielrenster Elodie Kuijper deelt foto in piepkleine bikini

Elodie Kuijper kennen we vooral als wielrenner en veldrijder. Op Instagram deelt ze daar veel van. Soms komt ze echter ineens met een heel ander soort foto aanfietsen.

Elodie Kuijper

Het profiel van Elodie staat vol met een peloton aan wielrenfoto’s. Toch hebben een paar foto’s kunnen ontsnappen aan dit thema. Elodie deelt een plaatje van haarzelf in een kledingstuk dat eerder minder dan meer bikini is.

Het leven van Kuijper is alles behalve rustig. Zo zit ze in een sprint op de fiets en de andere keer sprint ze naar de collegezaal, want ze studeert ook nog even psychologie tussendoor. Daarnaast won ze vorig jaar tussen de kangoeroes in Australië de Crocodile Trophy, dat is een mountainbikewedstrijd aan de andere kant van de wereld.

Als kers op de taart werd ze in Australië ten huwelijk gevraagd door haar vriend, Massimo Vanderaerden, die ook wielrenner is. Dit was op de slotdag van de Crocodile Trophy. Ze wonnen op die dag ook nog eens allebei een tijdrit. In zo’n druk leven moet er natuurlijk ruimte zijn om ff bij te komen. Dan blijft de fiets in de schuur staan en wordt er gechild in het zwembad.

Ook tijdens het bezoekje in Australië deinsde Elodie er niet voor terug om ff een duik te nemen. Op Fitzroy Island om precies te zijn. Of zou ze kijken of er nog wat fietsen op de bodem liggen?

Kuijper blijft in ieder geval stevig doortrappen in het leven. Als het moet dan remt ze op tijd af. Het lijkt erg goed te gaan. Nu maar eens kijken of ze tijdens een huwelijk ook op het zadel kan blijven zitten.

Sport
  • NL Beeld / Regiofotografie