Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Genotsspeeltjesbedrijf biedt personeel 'masturbatievrij' aan

Uit recent onderzoek is gebleken dat masturberen op werk goed zou zijn voor je productiviteit. Dit bedrijf zet 'm direct door en biedt het personeel 'masturbatievrij' aan. Is eens wat anders dan lunchpauze in een stoffige kantine.

Masturberen

*Foto is ter illustratie

Onlangs kwam Metro met het nieuws naar buiten dat zo'n 14% van de Britten weleens met zichzelf heeft gespeeld tijdens zijn of haar kostbare werktijd. Vooral onder mannen is het een populaire activiteit. Schokkend.

Verhoogde concentratie

Het 'handkarren' heeft echter verschillende effecten op mensen. Bij de één werkt het goed om de stemming te verbeteren. Geen chagrijnige werknemers meer op de vloer dus. Bij anderen verhoogt het de concentratie. Kortom, dat kan best tot positieve resultaten leiden. Daarnaast is het natuurlijk geen geheim dat er een gevoel van ontspanning bij komt kijken. Hou je dus vooral niet in wanneer je een matig weekje op je werk draait.

'Masturbatievrij'

Metro meldt dat ook Nederlanders productiever zijn als ze regelmatig 'de berenklauw strelen' of op hun 'deurbelletje drukken'. Dat blijkt uit onderzoek, waarin de helft van de ondervraagde Hollanders dit aangeeft. Ook meldt de online krant dat hoewel de daad niet zo lang duurt, de positieve effecten wel twee uur door kunnen blijven werken. Dus weg met die espresso en geef er maar een slinger aan.

Seksspeeltjesproducent LELO ziet direct kansen. Het bedrijf pleit voor 'masturbatievrij' en geeft haar eigen personeel deze mogelijkheid al. Werknemers mogen naast hun vakantiedagen nu ook nog vier dagen per jaar vrij vragen om lekker van bil te gaan of aan zichzelf te sjorren. Want ja, serieus werken en tijd vinden om te 'doe-het-zelven' schijnt soms lastiger te zijn dan je denkt. Prima initiatief van deze werkgever dus. En hopelijk werpt het zijn vruchten af.

Lifestyle
  • Metro Nieuws
  • Adobe Stock