Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

The Sopranos-actrice (51) sinds een maand op OnlyFans 'om gezin te redden'

'Geen idee waarom ik dit nooit eerder bedacht heb'

Sopranos

Wie zit er tegenwoordig niet op het platform? Drea de Matteo in ieder geval wel, zo maakte ze enkele weken terug bekend op haar Instagram-pagina. De actrice is onder andere bekend door haar rollen in The Sopranos - volgens sommigen de beste serie ooit gemaakt -, Sons of Anarchy en Desperate Housewives. Toch gaat De Matteo nu uit de kleren voor wat centen. Maar daar heeft ze naar eigen zeggen goede redenen voor.

De 50-plusser vertelt in een interview met Fox News Digital dat ze ondanks de rollen in prominente series nooit rijk is geworden. De Matteo: "Ze denken dat ik van goud gemaakt ben, maar dat is niet zo."

Drea.

Omdat ze veel bij haar kinderen (12 en 15) wilde zijn, heeft ze bovendien veel acteerklussen afgeslagen. De Amerikaanse van Italiaanse afkomst heeft een dochter en een zoon met Shooter Jennings, maar scheidde in 2013 van de countryzanger.

Gecanceld

Het is voor De Matteo ook lastig om nieuwe rollen te krijgen omdat ze zich in de Covid-tijd fel uitsprak tegen het beleid, legt ze uit. "Ik was een 'bad girl' omdat ik weigerde de regels te volgen."

Omdat ze nu op een onafhankelijke manier geld wil verdienen, is ze een OnlyFans gestart. De Matteo: "Ik weet dat sommige mensen nare dingen over mij hebben gezegd vanwege die keus. Maar weet je, hoe ik het zie in dit huis, is dat mama een krijger is. Ik accepteer het niet om te verliezen." En: "Ik red liever mijn familie dan mijn eigen eer."

Op Instagram ziet De Matteo een hoop bekendheden die uit de kleren gaan. "Dat kan ik ook", aldus de Sopranos-ster, "maar dan voor geld... Ik weet niet waarom ik dat niet eerder bedacht heb."

Entertainment
  • Fox, RTL Nieuws
  • NL Beeld / Pacific Coast News, adobe stock