Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Dries op de cover van Men’s Health? '2 weken dieet, meer heb ik niet nodig'

Wat zoon Donny kan, kan vader Dries ook, aldus Roelvink senior zelf.

Dries Roelvink

Heel wat vrouwen met een kortpittig kapsel glijden van hun stoel bij het zien van de nieuwe Men’s Health. De cover van het mannenblad over sporten, voeding en andere zaken die met een gezond leven te maken hebben, wordt namelijk gesierd door niemand minder dan Donny Roelvink. Sixpackje, dikke borstspieren; de hele rambam zit erop. En dat mag ook wel, aangezien de jonge Roelvink-telg er behoorlijk hard voor gewerkt heeft.

Dit resultaat bereik je immers alleen na maanden zweten en calorieën tellen, heerlijke koude biertjes laten staan en gortdroge kip in je giechel drukken. Nee, leuk is het niet.

Eitje voor Dries

Vader Dries is daarom enorm trots op z'n zoon. "Onze huisarts vond het niet verstandig dat ik hem vanaf zijn twaalfde jaar al mee naar het sportcentrum nam", aldus zegt hij Instagram, "maar ik heb er nooit spijt van gehad."

Niet geheel verrassend denkt de oude Roelvink zelf ook wel geschikt te zijn voor zo'n fotoshoot. De zanger staat werkelijk te popelen om met zijn blote torso de bink uit te hangen voor de camera. Hoe lang hij nodig heeft om 'in shape' te geraken? "Twee weken dieet, meer heb ik niet nodig", aldus de zanger tegen Shownieuws.

Presentator Guido den Aantrekker: "Hij heeft gewoon gezegd: 1 januari aanstaande wordt ik 65, ik zie er hartstikke goed uit. (...) Hij claimt dus dat 'ie binnen 2 weken helemaal op peil is en dat hij de cover wil sieren van de Men's Health. Nou ja, we gaan het zien."

Entertainment
  • Shownieuws
  • NL Beeld / Patrick van Emst