Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Zien: dit is het bloedmooie zusje van Max Verstappen

Max verstappen wint momenteel zowat elke race. De coureur heeft echter een zusje dat het net zo goed zou kunnen doen.

Max Verstappen

Het zusje van Max is Victoria Verstappen. Zij timmert momenteel aardig aan de weg als modeontwerpster. Ze heeft als kind zelf ook geracet. Max beweerde onlangs tegenover Racefans dat zijn zusje in potentie evenveel talent had als haar oudere broer, dus het was thuis zeker geen gelopen race.

Als we naar de Instagram-pagina kijken van de modeontwerpster lijkt het erop dat ze zwemmen verkiest boven het racen. Ze post namelijk regelmatig een kiekje in of langs het zwembad. Zoals bijvoorbeeld in Dubai.

Vader Jos trainde veel met zijn zoon in de kinderjaren van Max. Hij deed dit ook met zijn dochter, die het racen leuk vond. Victoria was echter minder gemotiveerd dan haar grote broer: "Na een rondje of 20 zei ze dan: ‘Oké, dat is wel weer genoeg voor vandaag’. En mijn vader was dan erg pissig."

Dus als Victoria iets gemotiveerder was geweest hadden we nu misschien wel een letterlijke nek-aan-nekrace kunnen zien tussen broer en zus. Dan had ze waarschijnlijk wel een andere auto gebruikt dan het voertuig op de onderstaande foto.

De modeontwerpster lijkt wel van het warme weer te houden. Zo zien we haar in de volle zon op een strandbedje. Ze was toen heel wat kilo's die nog over waren van haar zwangerschappen kwijtgeraakt. Ze is in het verleden ook al een keer 12 kilo afgevallen. Dat is nog eens discipline.

Dat is toch heel wat anders dan 20 rondjes karten. In ieder geval vinden wij dat ze er net zo snel en flitsend uitziet als de races van Max.

Sport
  • Racefans, Instagram
  • NL Beeld / Proshots, Instagram