Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Video: verslaggeefster wordt tijdens een live-uitzending betast op straat

De Spaanse verslaggeefster, Isa Balado, is met haar cameraploeg de straat opgegaan om live verslag te doen over een overval in de grote hoofdstad Madrid. Niks aan de hand, tot er een vent langsloopt die besluit de knappe Spaanse aan te raken.

Tv crew

Tijdens de live-uitzending van het Spaanse nieuwsprogramma En boca de todos komt er een man met een zonnebril op aanlopen en besluit de verslaggeefster van achteren op haar billen aan te raken. De man blijft vervolgens naast Isa Balado staan en vraagt haar van welke zender zij is.

Vanuit de studio

Aan de professionaliteit van Balado ligt het in ieder geval niet, want de verslaggeefster gaat terwijl de man nog bij haar staat, gewoon door met haar verslag over de overval. Toch besluit de presentator vanuit de studio in te grijpen op wat hij zojuist zag gebeuren en vraagt of de man volledig in beeld kan worden gebracht. "Legde hij daar nou een hand op je billen?", aldus de presentator.

Vervolgens is in de uitzending te zien hoe Isa Balado de man confronteert. "Hoe graag je ook wil vragen van welke zender wij komen, moet je echt mijn kont aanraken?" De man ontkent dit stellig en na een woordenwisseling, ja nog steeds live op televisie, loopt de man weg. Hij kan het alleen niet laten om toch nog een poging te doen om door Isa haar haren heen te gaan met zijn hand.

Volgens de verslaggeefster viel de man verschillende mensen lastig op straat. De politie is dan ook in actie gekomen en heeft de man gearresteerd. De beelden van deze arrestatie werden gedeeld door de politie op X, voorheen Twitter.

Bizar
  • Nu.nl
  • Adobe Stock
  • X