Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Endrick (18) trouwt met dít model en stelt regels op: 'Verboden te reageren op Instagram-posts van andere geslacht'

Real Madrid-ster Endrick is nog piepjong, maar toch wist hij dit drie jaar oudere model al aan de haak te slaan én zelfs met haar te trouwen. 

Endrick

De 18-jarige Braziliaan ontmoette zijn vrouw, de 21-jarige Gabriely Miranda, nog maar zo'n 10 maanden geleden in een winkelcentrum. Volgens Miranda sloeg de vonk vrijwel direct over. Inmiddels zijn de twee dan ook al met elkaar het huwelijksbootje ingestapt.

Gabriely Miranda

De vrouw van de Real Madrid-voetballer is werkzaam als model en influencer. Op Instagram wist de Braziliaanse schone meer dan een miljoen volgers binnen te harken. Niet gek, want Gabriely Miranda ziet eruit om door een ringetje te halen. Wat dat betreft heeft die Endrick het goed voor elkaar.

Relatiecontract

Opmerkelijk aan de relatie tussen Endrick en Gabriely Miranda is dat de twee een relatiecontract hebben opgesteld én ondertekend. Dat vertelde de voetballer in april in een Braziliaanse podcast genaamd Pod Delas.

De regels die in het contract zouden staan zijn:

  • Een verbod op verslavingen en gedrag dat daartoe kan leiden.
  • Een verbod op het gebruik van bepaalde woorden in hun gesprekken.
  • Een clausule in het geval van drastische persoonlijkheidsveranderingen.
  • Beide partijen moeten te allen tijde 'I love you' tegen elkaar zeggen.
  • Een strikt verbod op ruzie maken in het openbaar.
  • Niet reageren op Instagram-posts van mensen van het andere geslacht.

Volgens Endrick zou het contract op initiatief van het 21-jarige model zijn opgesteld. Het jonge stel zou de nadruk binnen hun relatie willen leggen op liefdevol én respectvol.

Endrick liet in de podcast weten wanneer één van de twee zich niet aan de regels houdt, er geen bedrag tegenover staat, maar een cadeautje. Zo zou de Real Madrid-voetballer al eens een Apple koptelefoon hebben gekregen van zijn inmiddels vrouw, Gabriely Miranda. Aan welke regel Endrick zich destijds niet heeft gehouden, laat de Real-speler in het midden.

Overstap naar Real Madrid

Het 18-jarige supertalent maakte afgelopen zomer de overstap naar topclub Real Madrid. Zijn vrouw Gabriely Miranda verkaste met hem mee.

Dinsdagavond kwam Endrick in actie voor zijn nieuwe Spaanse club in de Champions League (CL) wedstrijd tegen het Duitse Stuttgart. En met succes, want naast het feit dat Real Madrid met 3-1 won, maakte de 18-jarige voetballer óók nog zijn eerste CL-goal in de extra tijd.

We kunnen wel stellen dat het dinsdag een mooie dag was voor de Braziliaan. Eerst maakte hij wereldkundig getrouwd te zijn met zijn grote liefde - die overigens op de tribune zat te kijken - en vervolgens sluit hij de dag af met een gewonnen potje voetbal én zijn eerste goal in de CL.

Sport
  • De Telegraaf, Voetbalzone
  • NL Beeld / Pro Shots