Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Foto's: dit is de bloedmooie vrouw (32) van 'gezondheidsgek' Arie Boomsma (49)

Eerlijk is eerlijk: Arie heeft het lichaam van een Griekse god, maar de vrouw aan zijn zijde mag er ook wel zijn hoor. Potverdorie...

Arie Boomsma

Arie, geboren als domineeszoon, was vroeger al een opvallende verschijning. Toen de boomlange Boomsma uit Amerika terugkeerde - Arie studeerde in de VS en was daar actief als basketballer - was hij dan ook een tijdje fotomodel. Met zijn guitige kop en zijn 1 meter 98 deed hij het nou eenmaal goed op beeld. En nog steeds.

Het is dan ook niet gek dat Arie bij tv ging werken. Eerst in de Veronica-productie Uhhh... Vergeet je tandenborstel niet!, later bij BNN, Yorin en de EO. Bij die laatste omroep kreeg hij op een gegeven moment een schorsing aan z'n christelijke broek, vanwege een fotoshoot in de L'Homo. In 2009 verbrak hij zijn verbintenis met de Evangelisten en werkte daarna voor de KRO en de commerciëlen.

Gezondheidsgoeroe

Vandaag de dag maakt Boomsma nog steeds media. Maar daarnaast is de gigant veel bezig met zijn lijf. Hij runt een sportschool en geeft zijn volgers op social media bovendien allerlei gezondheidsadviezen. Enkele bekende posts zijn 'Arie doet een nieuwjaarsgroet vanuit een koude sloot' en 'Arie plakt 's nachts z'n mond dicht met tape'. Berichten waar doorgaans volop - en met de nodige humor - op wordt gereageerd.

Maar dat boeit Arie waarschijnlijk niks. Arie heeft een prima carrière, is kerngezond, heeft een goeie kop, en niet te vergeten: een bloedmooie vrouw. Maak kennis met Romy Boomsma.

Arie en Romy trouwden zo'n acht jaar geleden; hun trouwdag was afgelopen zaterdag. Destijds gaven de twee elkaar in het geheim het ja-woord en in de jaren erna kregen ze drie kinderen: Bobby (7), Mozes (5) en Juniper (3). Romy zit net als Arie behoorlijk onder de tatoeages en runt zelf een piercingstudio. Of Arie zich ook heeft laten piercen door Romy? Zo ja, dan is het in ieder geval niet op een zichtbare plek...

Entertainment
  • Instagram
  • NL Beeld / Heukers Media