Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Sarah van Soelen: André mag van Monique met iedere vrouw naar bed

Leef, alsof het je laatste dag is! Leef, alsof de morgen niet bestaahahahaat!

Dreetje Hazes

Het liefdesleven van Dreetje Hazes (29) is regelmatig onderwerp van gesprek. De zoon van de legendarische volkszanger rollebolde een tijdje met de veel oudere Bridget Maasland (48), datete de eveneens rijpere Monique Westenberg (45), hopte vervolgens naar Sarah van Soelen en is inmiddels weer terug bij Monique. De twee hebben ook een zoontje (6), die heel verrassend André heet.

Alles koek en ei dus, naar het schijnt. Al komt ex Sarah van Soelen nu ineens met een onthulling over het stel, en dan met name over Dreetjes vleselijke avontuurtjes.

'Andere vrouwen'

Van Soelen zegt in weekblad Story dat ze Monique Westenberg tegenkwam op het vliegveld. Sarah: “We keken elkaar recht in de ogen, en ik zag dat ze me herkende." Toch bestempelt de influencer die vriendelijkheden als 'schone schijn', net als de relatie van Monique en André Hazes.

Volgens Van Soelen is Dreetje niet gelukkig. Ze ziet zelfs een 'leegte', zegt ze tegenover het weekblad. Van Soelen: "Want wat hebben ze nou in principe? Ze wonen niet eens bij elkaar! Ik vind Monique lachwekkend, en een zielig persoon."

Tot slot doet de brunette een onthulling over de relatie van haar ex en Monique Westenberg. Ze stelt dat André met iedere vrouw naar bed mag van de moeder van zijn kind. Dat was ook het geval toen Dreetje iets met Sarah kreeg, aldus Sarah zelf.

"Letterlijk zei ze (Monique, red.): ‘Je mag alles doen wat je wilt, als je mij maar niet verlaat.’ Dat is toch triest?"

Seks, drugs en rock 'n roll

Voordat Westenberg en Hazes junior weer een 'gelukkig' koppeltje vormden, kende de zanger roerige tijden. In de documentaire over zijn leven werd duidelijk dat hij op enig moment 8 gram coke weg snoof, en twee flessen wodka achterover goot. Inmiddels lijkt hij echter weer clean.

Sarah van Soelen speelt op eigen verzoek geen rol in de docu, maar werd achteraf wel pissig dat ze niet één keer werd genoemd in de productie. Terwijl zij de reden is dat Dreetje überhaupt nog leeft. Althans, dat is Sarah's kant van het verhaal: "Ik heb ervoor gezorgd dat hij zijn 28ste verjaardag heeft gehaald." Het stel was ongeveer 8 maanden samen.

Sarah na het verschijnen van de docu: "Ik heb niet enkel vijf dagen, maar ook zijn tweede periode in de kliniek geregeld. Ik ben overal achteraan gegaan en heb achter zijn rug om dingen kunnen schrappen. Eerst voor een week en daarna voor een maand. Maar niet één keer wordt in de documentaire gezegd: ‘Dank je wel, Saar!’"

Entertainment
  • Shownieuws, Story
  • NL Beeld / Arjo Frank