Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Hazes-ex Sarah van Soelen: 'Ik heb ervoor gezorgd dat hij zijn 28ste verjaardag heeft gehaald'

Ze wilde zelf niet in de Hazes-docu, maar is wel gepikeerd dat ze niet één keer wordt bedankt in de vijfdelige serie. Dit terwijl juist zij degene is geweest die Dreetjes leven heeft gered, aldus Sarah zelf.

Sarah van Soelen

Net als je dacht dat alles wel gezegd was over het leventje vol coke en drank van Dreetje Hazes, komt Sarah van Soelen naar buiten met haar kant van het verhaal. Van Soelen had kortstondig een relatie met de zanger, maar speelde op eigen verzoek geen rol in de documentaireserie.

Achteraf blijkt Van Soelen echter behoorlijk wrokkig te zijn, zegt ze in een interview met weekblad Story. Vooral omdat André in een scène zegt dat "ze het net niet was". Sarah noemt het "stank voor dank".

'Ik heb zijn leven gered'

In de acht maanden dat de twee samen waren, zorgde zij er namelijk voor dat André niet volledig is afgegleden. Althans, dat is Sarah's kant van het verhaal. "Ik heb ervoor gezorgd dat hij zijn 28ste verjaardag heeft gehaald", aldus Van Soelen.

"Ik heb niet enkel vijf dagen, maar ook zijn tweede periode in de kliniek geregeld", legt ze uit. "Ik ben overal achteraan gegaan en heb achter zijn rug om dingen kunnen schrappen. Eerst voor een week en daarna voor een maand. Maar niet één keer wordt in de documentaire gezegd: ‘Dank je wel, Saar!’"

Afgesloten hoofdstuk

Rachel Hazes liet eerder in Story weten dat zoon Dreetje de relatie met Sarah van Soelen heeft verbroken omdat hij bang was dat zij ook een terugval zou hebben. Van Soelen heeft immers een geschiedenis van verslaving en mentale problemen.

Hoe dan ook, voor de gekwetste blondine is haar tijd met de volkszanger een afgesloten hoofdstuk. Vooral omdat ze het gevoel heeft dat ze "in een val is getrapt" en verkeerd geportretteerd is in de veelbesproken documentaireserie. Het is klaar. Finito. Basta.

Entertainment
  • Story, Shownieuws, Metro Nieuws
  • BrunoPress/Heukers Media / Brunopress.nl