Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Geer onthult wanneer hij Goor voor het laatst sprak en haalt daarnaast keihard uit

Toch hebben ze geen ruzie, aldus Joling.

Geer en Goor

De goeie ouwe tijd waarin Geer en Goor nog als dynamisch duo op de beeldbuis schitterden ligt ver achter ons. Samen maakten ze verpleeghuizen, pottenbakkerijen, campings en pretparken onveilig in het succesvolle Over De Vloer. Of wat te denken van de twee relnichten die hun luxe leventje achterlieten om op bijstandsniveau te overleven in Effe Geen Cent Te Makken? De fragmenten uit beide shows behoren inmiddels tot de tv-klassiekers.

Een paar relletjes en ruzies verder en Geer en Goor doen vooral hun eigen ding. Al jaren zelfs. Maar dat betekent niet dat ze niet af en toe een ouderwetse sneer uitdelen naar elkaar.

Geer haalt uit

Zo ook Joling in gesprek met RTL Boulevard. Het showbizz-programma gaat in gesprek met Geer vanwege zijn rol als mentor voor de 26-jarige Danilo Kuiters. De jonge volkszanger zegt voor de camera dat hij nog veel kan leren van oude rot in het vak Gerard Joling. "Ik vind het altijd wel knap hoe hij met z'n publiek omgaat", aldus Kuiters. "Met de mensen."

Gerard heeft daarnaast nog wat adviezen over wat juist niet te doen als zanger en showbizz-man. "Dan vind ik Gordon wel een heel slecht voorbeeld als het om media gaat", zegt Geer. "Het is denk ik voor alle bladen fantastisch, dat je iedere keer weer van dat soort relletjes hebt. Mensen worden daar toch ook doodmoe van."

'Mister Ticket to the Tropics' stelt dat iedereen er wel klaar mee is, met het gedoe rondom zijn ex-partner in crime. Zelf wordt hij echter nog wel regelmatig aan de tand gevoeld over zijn relatie met Gordon.

Geer: "Iedereen vraagt aan mij: ‘Spreek je hem nog weleens?’ Ik heb hem al drie jaar niet gesproken. Het is helemaal niet zo dat ik boos op hem ben. Het gaat nu om Danilo en het gaat niet over Gordon. Dat snap je wel."

Joling sluit het gesprek af met een ouderwetse en snoeiharde sneer naar zijn collega-BN'er: "Gordon heeft z’n beste tijd wel gehad als het gaat om zang." Kortom, grote kans dat ze ook de komende drie jaar niet de deur bij elkaar platlopen.

Entertainment
  • RTL Boulevard
  • NL Beeld / Patrick van Emst