Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Nicol Kremers onthult meer details vermeende mishandeling door Peter Gillis: 'Talpa deed niks'

De ex van Peter was heel verrassend te gast bij de heren van Roddelpraat en deed meer uit de doeken over de vermeende mishandelingen.

Peter Gillis

Peter Gillis en Nicol Kremers waren aardig lang een stelletje. De laatste jaren waren ze dan ook veelvuldig samen te zien in de realitysoap Massa is Kassa, dat vooral draait om de vakantieparken van miljonair Peter Gillis. Maar aan al het goede komt een eind, zeggen ze weleens. Maar, zo zegt Kremers sinds zij en Peter uit elkaar zijn, zo goed was het allemaal niet.

Gillis (61) zou Nicol (33) namelijk stelselmatig hebben mishandeld. Volgens de beschuldigingen kneep hij in haar borsten en beet hij in haar rug en neus. Daar heeft ze een tijd geleden ook aangifte van gedaan, waarbij ze zo'n tien feiten heeft genoemd.

'Ik heb wel PTSS'

Sinds gisteren is Kremers te zien in de laatste uitzending van RoddelPraat, het juicekanaal van Jan Roos en Dennis Schouten. Aan tafel onthult de OF-ster - de reality-vrouw maakt tegenwoordig pikante content - meer details over haar situatie.

"Het gaat al wel beter", begint Kremers. "Ik heb wel PTSS (posttraumatische stressstoornis, red.) Omdat ik fysiek en mentaal mishandeld ben, 4,5 jaar."

Het laatste jaar hadden de twee slechts een 'platonische relatie', zegt Nicol. Ze waren dus voor de bühne een stel, maar achter de schermen niet meer.

'Talpa deed niks'

Jan Roos vraagt of Talpa afwist van de vermeende mishandelingen. "Daarvan zijn ze zeker op de hoogte gesteld", antwoordt Nicol. Volgens haar al zo'n negen maanden voordat de twee uit elkaar gingen. Talpa zei volgens Kremers 'dat ze zich niet met persoonlijke kwesties bemoeien'.

Waar Nicol op hoopt? Op een fikse straf voor Peter Gillis, zo maakt ze duidelijk. "Ik wil geen één rooie rotcent. Het enige wat ik wil is dat hij gestraft wordt voor wat hij mij heeft aangedaan." Een gevangenisstraf vindt ze wel een goed idee. Nicol:"4,5 jaar, aangezien hij mij daar ook 4,5 jaar vast heeft gehad. Ik denk wel dat dat passend is."

Tot slot onthult de reality-vrouw dat ze tegenwoordig niet meer thuis woont. Juice-kanalen hebben naar verluidt haar adres gelekt en er zouden verdachte auto's door haar straat rijden.

Ondertussen wordt er flink gespeculeerd wat er moet gebeuren met Massa is Kassa. Heeft de soap z'n beste tijd gehad, of blijft Talpa doorgaan met de show, ondanks alle ophef rondom Peter? We gaan het zien.

Entertainment
  • RoddelPraat
  • NL Beeld / Patrick van Emst