Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Zien: Isa Hoes (56) gaat uit de kleren en showt killerbody

De 58-jarige Heleen van Royen ging haar al voor en liet zien dat leeftijd absoluut niet hoeft uit te maken om er strak en fit bij te lopen. Ook Isa Hoes trekt nu de stoute schoenen aan en poseert met haar fitte lichaam in lingerie.

Isa Hoes

Isa Hoes, een bekende naam onder de Nederlandse sterren. Als schrijfster en actrice draait ze al heel wat jaren mee. Zo had ze in haar jongere jaren een rol in de soap Goede Tijden, Slechte Tijden. Daarnaast was ze onder andere te zien in de serie over de vrouwengevangenis Celblok H. Naast acteren heeft Isa nog een groot talent, namelijk schrijven. Isa schreef onder andere een boek over haar leven met Antonie Kamerling: Toen ik je zag. Vernoemd naar het bekende liedje van Antonie. Isa trouwde met de bekende acteur en zanger in 1997 en kregen samen twee kinderen. Antonie overleed in 2010.

Nu, in 2023, laat Isa Hoes zien hoe het kan als vrouw van 50 plus. Net als Heleen volgt Isa een speciaal programma met een instructeur die haar begeleidt met sporten en voeding. Dit heeft de schrijfster zes weken volgehouden en eerlijk is eerlijk: Isa ziet er topfit uit. Niks meer aan doen zou je denken, maar mevrouw Hoes wil door. Nog zes weken erbovenop en dan wacht ons iets leuks aan het einde van de zomer. Tenminste, dat laat ze op Instagram weten. Spannend.

Pittig

Ook laat ze op Instagram weten dat ze afgelopen zes weken als pittig heeft ervaren. "Je fit voelen, lekker in je vel zitten, dat alles weer fijn zit en leuk staat. Het was het allemaal waard", aldus de schrijfster. Om het te vieren deelt Isa op haar Instagram verschillende foto's in lingerie. Lekker bezig Hoes.

Het zou natuurlijk top zijn als deze knappe prestatie van Isa Hoes en Heleen van Royen een trend wordt voor andere vrouwen van 50 plus. Er zijn er nog genoeg die net zo zouden schitteren in lingerie. Zij fit en gezond, wij nog meer leuke plaatjes om naar te kijken. De perfecte win-win-situatie. Toch?

Entertainment
  • Instagram, Wikipedia
  • NL Beeld / Patrick van Emst