Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Zien: Mick Jaggers kersverse en 43 jaar jongere 'verloofde' (in bikini)

Ouwe snoepert!

Mick Jagger

Na een onstuimig rock-’n-roll-liefdesleven wist de destijds 28-jarige Melanie Hamrick in 2014 rokkenjager Mick Jagger te temmen. Waarvoor hulde. De Rolling Stones-frontman heeft vast heel wat groupies 'de hand geschud', maar blijkbaar is Hamrick een blijvertje.

Sterker, het stel gaat trouwen, als we The Mirror mogen geloven. Het Britse gossip-blaadje zou een bron hebben gesproken, die het heuglijke nieuws van Mick en Melanie zelf zou hebben gehoord. Showbizz-roddels, u kent het wel.

Melanie Hamrick

De inmiddels 36-jarige Melanie is een Amerikaanse choreografe en voormalig ballerina van het American Ballet Theatre. En hoewel de danseres daar in 2019 na vijftien jaar mee stopte, laat ze op social media zien dat ze haar lijf nog altijd goed onderhoudt.

Blijkbaar is het leeftijdsverschil ook geen probleem voor Melanie en Mick (79) - de twee schelen 43 jaar - want in 2016 kregen ze een kind.

Mochten de verhalen in de media waar zijn, dan zou Jagger nu voor de derde keer verloofd zijn. Eerder was hij getrouwd met Bianca Perez Mora Macias en model Jerry Hall. Het zoontje dat hij in 2016 met zijn huidige vriendin kreeg is alweer zijn achtste kind. De overige zeven verwekte de ouwe snoepert bij vier andere vrouwen.

Entertainment
  • Hollywoodlife.com, The Mirror, de Telegraaf
  • NL Beeld / Bernard Ruebsamen