Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Zien: Al Pacino (81) slaat 28-jarige schoonheid aan de haak

De senior scharrelt op dit moment met de 53 jaar jongere ex van mede-ouwe snoepert Mick Jagger.

Al Pacino

Al Pacino is toch wel een living legend. De acteur speelde in tientallen films, sleepte meerdere awards binnen en werd vooral bekend door zijn rollen in The Godfahter (Michael Corleone) en Scarface (Tony 'Say hello to my little friend' Montana). Kortom, die man kan wel wat.

En het ding met mannen die wat kunnen is: die trekken mooie vrouwen aan. Zo ook onze ouwe Al. Want wat is nu het geval? Pacino is weer aan het daten geslagen. Tijdens de pandemie schijnt hij helemaal hotel de botel te zijn geworden op een vrouw die maar liefst 53 jaar jonger is dan hijzelf.

Noor Alfallah

De dame in kwestie is de 28-jarige Noor Alfallah, volgens de Post een dame uit een behoorlijk rijke Koeweits-Amerikaanse familie. Alfallah kan echter prima zelf haar boontjes doppen, aangezien ze behoorlijk succesvol is als influencer en film- en podcastproducente.

Verrassend dat de relatief jonge Noor een nogal 'rijpe' bekendheid datet? Neuh, niet echt. Eerder scharrelde de in Beverly Hills opgegroeide schoonheid namelijk met niemand minder dan Mick Jagger, die inmiddels ook al de 78 aantikt. Daarnaast zou ze ook nog iets gehad hebben met Clint Eastwood (91), al heeft ze dat zelf altijd ontkend.

Hoe dan ook, op een oude fiets moet je het leren. En dan bij voorkeur eentje die gigantisch bekend en vermogend is natuurlijk.

Entertainment
  • RTL Boulevard, Newsunzip
  • startraksphoto/Brunopress.nl