Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Mick Jaggers 34-jarige vriendin Melanie Hamrick showt loeistrak lijf in bikini (+foto)

Elke zondag delen we een internetklassieker. Een artikel uit de archieven van Panorama.nl dat het lezen nog een keer de moeite waard is. Met vandaag, uit september 2020, het nieuwe liefje van Mick.

Mick Jaggers 34-jarige vriendin Melanie Hamrick showt loeistrak lijf in bikini (+foto)

Na een onstuimig rock-’n-roll liefdesleven wist de destijds 28-jarige Melanie Hamrick in 2014 rokkenjager Mick Jagger te temmen. De Rolling Stones-frontman mag in z’n handen knijpen, want die Melanie mag er zeker zijn, zo benadrukt het vakantiekiekje dat ze op Instagram plaatste. Gehuld in een kleine zwarte bikini toont ze daarin haar welgevormde lijf.

Relatie

Zijn reputatie op het gebied van monogamie heeft Mick niet mee. De hartenbreker deelde de lakens met letterlijk duizenden vrouwen, waaronder naar verluidt Carla Brui, Angelina Jolie, Brigitte Bardot en Tina Turner. Toch vertrouwt Melanie haar Mick volledig.

“Ik voel dat onze relatie goed zit. Roddels zullen er altijd zijn, maar daar hecht ik geen belang aan. Ik weet wat Mick en ik hebben”, verklaarde Melanie vorig jaar in een interview.

En ook met z’n 78 jaar kan de frontman nog wel een kunstje. In december 2016 verwelkomde het stel zelfs een zoon: Deveraux Octavian Basil Jagger. Het achtste kind van de zanger.

Entertainment
  • BSR Agency