Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Zien: Kim Feenstra (37) schittert in pikant Christine le Duc-setje

De 37-jarige Groningse heeft het nog steeds. Ook op de catwalk.

Kim Feenstra

Kim is er niet vies van zo nu en dan wat kleren uit te trekken. Want wie heeft er een broek, trui of jas nodig met zo'n lijf? Kim niet. Kim is fit. Superfit, om precies te zijn.

Dat weten we omdat de Groningse regelmatig poseert in lingerie of bikini. En die foto's deelt ze dan met al haar volgers op social media, zoals onderstaande plaat, van de 37-jarige brunette die ietwat onnatuurlijk op een bed zit. Het behang? Een 5.4. De gordijnen? Een magere 6. Kim zelf? Een dikke vette 10!

Christine le Duc

Thuis (of in een lelijke hotelkamer) hult Feenstra zich dus regelmatig in pikante pakjes, maar ook in het openbaar is ze nog steeds te spotten zonder broek aan. Zo ook tijdens een show van Christine le Duc, de winkel die naast de Tarzan 3.0, een groot assortiment aan tril-eitjes en de nodige bondage-sets, ook gewoon lingerie verkoopt.

Op bovenstaande foto loopt Feenstra in een een zwart setje, met de nodige tierlantijntjes. Of dat heel handig is in de slaapkamer, dat betwijfelen we, maar aangenaam voor het oog is het zeker. Helemaal als de reepjes stof geshowd worden door Kim.

Entertainment
  • NL Beeld / _BrunoPress