Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Wilders reageert op 'gastoptreden' bij rapper Boef: 'Hou je kontje rustig!!'

'Wilders' had een boodschap voor iedereen die aanwezig was in AFAS live voor het optreden van Boef. 'Opletten a pisvlek'

Wilders

Duizenden mensen staan zaterdag klaar in AFAS Live (voorheen Heineken Music Hall) voor een optreden van Boef. De rapper geeft zijn grootste optredens tot nu toe en de concertzaal is afgeladen. Wanneer de show start, krijgen de aanwezigen echter niet Boef, maar Wilders te zien.

'Iedereen in de boeien'

De PVV-man verschijnt op een groot scherm, waarvandaan hij zich richt tot de Boef-fans. "Opletten a pisvlek", begint de politicus. "Jullie vragen om problemen. Ga jullie schamen. Wanneer Boef straks opkomt laat ik jullie allemaal in de boeien slaan, bitch. Wat denken jullie wel niet? Oplazeren."

Dan wordt Wilders vriendelijker: "Grapje. Shout-out iedereen die hier is gekomen voor rwina (chaos, rellen, red.) Ik ga eerlijk met je zijn. Dit wordt de beste show ever. Kijk uit en niet vergeten: HOU JE KONTJE RUSTIG!! a diertje. Maar nu eerst tering lawaai voor Boef."

Deep fake

Het is natuurlijk klaar als een klontje: hier is sprake van een deep fake. De PVV'er spreekt weliswaar met zijn karakteristieke zachte 'g', de stem en mondbewegingen verraden echter dat we hier te maken hebben met een nep-Geert.

Maar om alle twijfels definitief de kop in te drukken, slingerde Geert achteraf nog even een bericht op Twitter. Met een knipoog natuurlijk, zoals we gewend zijn van de PPV-leider. "Deep fake boef", aldus Wilders. "Sterke tekst trouwens. Alleen niet van mij."

Of de politicus überhaupt weleens een nummertje van de Nederlandstalige rapper met de Algerijns-Franse nationaliteit draait, valt te betwijfelen. Eerder liet Wilders weten fan te zijn Amy Winehouse, U2 en Dire Straits.

Entertainment
  • Shownieuws
  • NL Beeld / Regiofotografie