Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Rapper Boef gaat he-le-maal los op collega-BN'er: 'Ik koop jou en je bolle moeder 150 keer als ik wil'

Hoewel Boef Nederland inmiddels heeft ingeruild voor het altijd gezellige Dubai, lijkt hij zich nog wel te mengen in Nederlandse showbizz-ruzietjes.

Boef

Sofiane Boussaadia, alias rapper Boef, woont tegenwoordig in het buitenland. In Dubai, om precies te zijn. Voor shows komt hij af en toe nog naar Nederland, zoals op 12 oktober, de dag dat hij zijn tweede soloconcert geeft in de Ziggo Dome. Maar via sociale media blijft de rapper zich nog altijd bezighouden met Hollandse zaken, zo bewijst zijn recente clash met Dennis Schouten.

Schouten runt al jaren samen met Jan Roos het juicekanaal RoddelPraat, waarin de heren alles en iedereen in showbizz-land de maat nemen en afkraken. Dat was in de meest recente aflevering niet anders, toen het babynieuws van YouTuber en influencer Gio Latooy werd besproken.

'Kind is niet van hem'

Latooy maakte enige tijd terug op YouTube bekend dat hij en z'n vriendinnetje een kind krijgen, en deelde daarbij een foto van het ongeboren Latooytje. Maar dat Gio daadwerkelijk de vader is, daarvan zijn Roos en Schouten niet overtuigd. Zij denken dat de vriendin van de influencer met een ander heeft lopen krikken en maakten er een aantal opmerkingen over in RoddelPraat.

Niet oké, meent Boef, die direct in zijn toetsenbord klom op Instagram: "Drie volwassen mannen die roddelen over een ongeboren baby, dan heb je het gemaakt, man. Wauw!"

Schouten zag de reactie en kon het niet laten om terug te vuren: "Heb jij je schulden al afbetaald? Of moet dat peperdure huis dan eerst verkocht worden?"

Dennis doelt op wat Boef enkele jaren geleden zijn 'zieke mansion' noemde, een villa in Almere die eerst voor 2.150.000 euro te koop stond, maar inmiddels voor het luttele bedrag van 1.995.000 euro op Funda staat. Let wel: Boef kocht het optrekje in 2019 voor naar verluidt 1,43 miljoen euro. Eerder verkocht de rapper volgens Quote twee andere woningen in Almere met winst.

Met 'schulden' verwijst Schouten mogelijk naar een verhaal dat hij eerder via zijn kanalen de wereld in slingerde. In februari schreef RoddelPraat namelijk over incassobureau's die achter Boef aan zouden zitten wegens niet betaalde rekeningen van een sportschool en een verhuizing.

'Depressieve mogool'

Maar Boef weet van niks. "Welke schulden?" schrijft hij. "Ik ben een selfmade multimiljonair. Jij bent een depressieve mogool die elk moment zelfmoord kan plegen. Ik koop jou en je bolle moeder 150 keer als ik wil."

Daarmee lijkt het online opstootje te zijn geëindigd. Voor nu in ieder geval...

Entertainment
  • FunX
  • NL Beeld / Arjo Frank