Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Rutte onthult waar zijn dildo nu is: 'Haha, dit wordt een puinhoop'

Wat is er gebeurd met de rubberen tampeloeres die Mark Rutte cadeau kreeg van VI? In een interview met Telegraaf-verslaggever Jeroen Holtrop geeft de minister-president het verlossende antwoord.

Rutte

Maandagavond was het zover: Ruttes comeback bij Vandaag Inside. Dit keer niet vlak voor de verkiezingen, zoals bij zijn VI-debuut, maar gewoon op een willekeurige doordeweekse dag.

Voorafgaand aan de uitzending van gister blikte Jeroen Holtrop van de Telegraaf met de minister-president terug op de vorige keer dat Rutte te gast was. Dat was immers een aaneenschakeling van noemenswaardige tv-momenten.

Waar is die 30 cm?

Zo stelde de VVD'er toen dat hij heus wel weet wat neuken is. "We weten allemaal, er zijn mensen die het doen maar het er niet over hebben en er zijn mensen die het er heel veel over hebben, maar het niet doen", aldus Rutte afgelopen maart tegen Derksen. "Dus je moet zelf maar een beetje kijken waar je zit."

Daarnaast kreeg hij een dildohelm cadeau, waarvan menigeen zich nu afvraagt: waar is dat ding gebleven? En niet onbelangrijk: draagt hij hem weleens? Voor de camera van de Telegraaf vertelt de minister-president wat er met zijn cadeautje gebeurd is.

"Die proberen wij milieuvriendelijk te verwerken, maar dat is nog niet gelukt", antwoordt hij vaag. Als de verslaggever doorvraagt, wordt duidelijk dat iemand anders zich inmiddels heeft ontfermd over de rubberen genotsknots. "Nou ja, hij is ehm, bij een eh, collega van mij op het ministerie", hakkelt Rutte lachend, "maar die wil niet dat ik vertel waar 'ie is, want dan gaan jullie hem vragen... ja, het is een hem, waar hij dan is."

Vervolgens begint de VVD-leider weer over het lozen van de nepfallus. "We proberen nog steeds een milieuvriendelijke wijze van verwerking te vinden", lacht hij. "Hahahaha.. Dit wordt een puinhoop."

De uitzending

Als Rutte enige tijd later aanschuift voor zijn tweede VI-bezoekje gaat het, naast de echt belangrijke zaken zoals Groningen, de toeslagenaffaire en de boeren, ook weer heel even over de kwestie.

"Die dildohelm heb ik net op tijd weggeduwd", zegt de VVD'er aan de VI-tafel. "Die foto is in alle dossiers terechtgekomen. Als die te lang hier gestaan zou hebben, dan ben ik bang dat het toch een belangrijker gespreksonderwerp zou zijn geworden."

Entertainment
  • de Telegraaf
  • NL Beeld / Regiofotografie