Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Penisamputatie dreigt voor Duitser na 24 uur lange seksmarathon

Een wild avontuur in de slaapkamer kan voor een Duitse toerist in Italië maar zo de allerlaatste zijn geweest. Een 50-jarige Duitser werd deze maand met spoed opgenomen in een ziekenhuis in Grosseto na een seksmarathon van zo’n 24 uur. De man was tijdens de urenlange daad onder invloed van diverse drugs.

Penis

Een tripje met de ambulance is ongetwijfeld niet wat de man voor ogen had toen hij zich met zijn partner terugtrok in de hotelkamer voor wat quality time. De twee hadden een lading viagra ingeslagen waar je u tegen zegt en daarbovenop nog wat MDMA-pilletjes. Die combinatie bleek een paardenmiddel, maar wel levensgevaarlijk.

Na de vrijpartij van om en nabij een dag lang voelde de 50-jarige man zich plots niet lekker. De non-stop seksmarathon had hem fysiek zo toegetakeld dat hij in een ‘septische shock’ belandde, een reactie op bloedvergiftiging waarbij de bloeddruk daalt en de hartslag versnelt. De man ligt sinds het bizarre seksongeluk op de intensive care.

Amputatie

Alsof het allemaal nog niet erg genoeg was, ontstond er als gevolg van de septische shock ook necrose in het geslachtsdeel van de man. Dit houdt in dat het weefsel van zijn penis is gaan afsterven door de infectie. De Duitser loopt dus het risico dat hij na dit avontuur zijn penis voorgoed kwijt is.

Penisamputatie is een ingrijpende maatregel voor iedere man. De 50-jarige Duitser heeft wellicht de pech dat het onvermijdelijk is, maar het kan altijd erger. Een Italiaanse zestiger klaagde onlangs een chirurg aan die een penis ten onrechte had afgezet. De man had volgens artsen een tumor die ervoor zorgde dat er niets anders opzat dan het zaakje volledig weg te snijden, maar dit bleek een foute diagnose. De 30-jarige chirurg die de fout beging wordt inmiddels onderzocht.

Bizar
  • Dailymail
  • AdobeStock, Wasan