Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Nicol Kremers maakt belofte waar en gaat uit de kleren

Dat Nicol haar geluk zoekt op OnlyFans is sinds maart al bekend. Nu komt ze met het heugelijke nieuws dat de eerste naaktcontent online staat.

Nicol

De ex van Peter Gillis lijkt helemaal thuis in de sekswereld. Niet alleen met online content probeert ze knaken binnen te harken, mevrouw heeft ook nog een webshop met de nodige spullen om het volgens Nicolleke spannend te maken in de slaapkamer.

Business-vrouwtje

Dat moet ook wel, want sinds februari dit jaar zijn Peter en Nicol uit elkaar. Nicolleke was altijd te zien in het programma Peter Gillis: Massa is Kassa op SBS6. Hierdoor heeft ze natuurlijk veel bekendheid gecreëerd en die weet mevrouw goed te gebruiken nu de liefde tussen de twee over is. Als een echte business-vrouw gaat Nicol verder als zelfstandig ondernemer. Niet alleen verkoopt ze producten, ze besluit ook beelden van haar eigen lijf in te zetten op OnlyFans sinds afgelopen maart.

Niet alleen OnlyFans

Mevrouw is niet van plan om alleen via het OnlyFans platform te werk te gaan. Op haar website is er een aanbieding op het moment. Voor slechts 50 euro kun je toegang krijgen tot haar 'premium Snapchat'. Normaal gesproken 100 euro, dus ja, wel gewoon 50 procent korting.

Ook heeft Nicolleke loten te koop. Voor 5 euro kan er een lot gekocht worden en maak je kans op een date. Die vrouw zit vol ideeën om geld te verdienen, dat is duidelijk. Zou ze dat ondernemen dan toch een beetje van Gillis hebben geleerd? Wie weet.

Nicolleke stelt niet teleur

Wat de OF-content betreft zijn de reacties tot nu toe een beetje lauwtjes. Het zou niet bloot genoeg zijn. Maar, nu komt ze op haar eigen Instagram story met nieuws: "Mijn eerste naakte content is online, check het snel." Met de pikante story probeert ze haar mogelijke abonnees nog een beetje extra te interesseren.

Dus voor de fans, abonneren maar. Voor slechts 19,99 dollar per maand kun je al meegenieten. Hoe pikant de foto's daadwerkelijk zijn, weten we eerlijk gezegd niet, maar teksten als "Smeer me in schatje. Ik lig hier lekker voor je klaar", staan je te wachten. Super.

Entertainment
  • Shownieuws, OnlyFans, ByNicolleke
  • NL Beeld / _Patrick van Emst