Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Zien: deze Nederlandse zusjes zijn wereldwijde topmodellen

De bloedmooie zusjes Gigi en Bella Hadid, wie kent ze niet? Zij timmeren al heel wat jaren aan de weg om de top te bereiken binnen de modellenwereld. We kunnen inmiddels stellen dat dat redelijk is gelukt. Mede door hun Nederlandse moeder (voormalig model) Yolanda.

Hadid

Nederland kent meerdere grote namen, zoals een Doutzen Kroes en een Romee Strijd. Maar deze twee zusjes mogen ook zeker niet ontbreken. De zusjes Hadid zijn dan wel opgegroeid in Amerika en hebben een Palestijnse vader, maar toch hebben ze het Hollandse bloed door hun aderen stromen. Ze zijn dus half-Nederlands. Top.

Niet van een vreemde

De zusjes hebben het allemaal niet van een vreemde, nee. Hun moeder, de oer-Hollandse Yolanda van den Herik is geboren in Papendrecht. Inmiddels leeft ze haar leven in Amerika en gaat ze door het leven als Yolanda Hadid. Deze vrouw is alleen wel even de reden dat wij nu de zusjes Hadid hebben om naar te kijken. Dus, bedankt Yolanda. Moeder Hadid is namelijk zelf model geweest in haar jongere jaren en heeft haar twee dochters in hun carrières geholpen tot waar ze nu zijn. Met zulke genen, kan dat ook bijna niet anders. Yolanda was vroeger een plaatje en ziet er nog top uit. Yolanda heeft Nederland nooit helemaal los kunnen laten en was zelfs vorig jaar nog in een Nederlands televisieprogramma te zien, namelijk: Hollands Next Top Model.

Gigi Hadid

Gigi is de oudste van het stel. Het 28-jarige model is moeder van een dochtertje. Toen zij twee jaar oud was, werd ze al voor de camera gezet. Het is er dus echt, zoals we lekker op z'n Hollands zeggen, met de paplepel ingegoten. In 2011 tekende Gigi haar eerste contract en één jaar later had ze al een campagne voor een groot modemerk te pakken.

Tegenwoordig heeft Gigi al de grootste merken achter haar naam staan en kunnen we wel stellen dat ze één van de grootste is van de wereld. Met 78,2 miljoen volgers op Instagram is ze een groot succes, ze staat op covers van verschillende modebladen, heeft een eigen kledingmerk en wordt uitgenodigd op speciale evenementen, zoals het grote Met gala in New York. Waar je, voor de duidelijkheid, alleen op uitnodiging mag komen. Gigi viel niet alleen op binnen de modewereld, kortgeleden had Leonardo Di Caprio nog een oogje op deze schoonheid. Di Caprio staat hier natuurlijk een beetje om bekend, dus het zou ook eens niet. Maar goed, wij begrijpen hem met deze vrouw wederom wel.

Bella Hadid

Het jongere zusje van Gigi is Bella, ook zij is één van de grootste modellen die we op de wereld hebben rondlopen. Zij begon iets later met het gebeuren voor de camera, maar tekende net als Gigi op haar 16de een modellencontract. De 26-jarige schoonheid is niet alleen wat het oog betreft bloedmooi, maar ook volgens de wetenschap is Bella een plaatje. Volgens een wiskundige rekening, dit is gebaseerd op de 'De gulden snede'. Hierbij gaat het om de verhoudingen in een gezicht. Bij Bella zijn deze volgens een plastisch chirurg uit London zo mooi, dat zij de mooiste vrouw van de wereld is.

Net als haar grote zus, heeft Bella een carrière opgebouwd waar je u tegen zegt. De grootste modemerken willen met haar samenwerken en ze staat op de covers van de grootste bladen. Bella heeft 58,7 miljoen volgers op Instagram die kunnen meegluren in het leven van de mooiste vrouw ter wereld. Met Nederlandse genen, dat niet te vergeten.

Yolanda Hadid heeft in totaal drie kinderen, Gigi en Bella hebben namelijk nog een broertje Anwar. Maar aangezien Anwar geen bikinifoto's plaats, slaan we hem even over. Wat een plaatjes, deze zusjes Hadid. Met nogmaals, Nederlands bloed. Dat kun je direct zien natuurlijk.

Entertainment
  • WikiPedia, Manify, Fem-Fem
  • NL Beeld / BrunoPress