Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

De kans is groot dat ook jij bent verwekt in een IKEA bed

Uit onderzoek is gebleken dat één op de tien Europeanen is verwerkt op een bed van de meubelgigant. Dat gebeurde hopelijk netjes thuis, en niet ín de IKEA.

IKEA

De bedden van de IKEA, wie heeft er nou niet één gehad? Ze zijn er in allerlei soorten en maten, maar je zult ze nog wel effe zelf in elkaar moeten zetten. En wanneer dat bed dan eindelijk staat, moet-ie natuurlijk wel ingewijd worden. Een gedachtegoed dat menig ander erop nahield, want 10 procent van de Europese populatie is in zo'n bed verwekt.

De populariteit

De IKEA, een enorm populair bedrijf onder de Europeanen. Bekend om de bouwpakketten die je urenlang zoet weten te houden. Je kan er eigenlijk alles krijgen. Alleen in Nederland heeft de woongigant al 13 vestigingen. Het is om deze reden natuurlijk logisch dat er veel mensen worden verwerkt op de bedden.

Hoe zit het met de banken?

Dat de cijfers bekend zijn over de bedden, vinden wij alleen al wel hilarisch, maar wel een beetje jammer dat ze die heerlijke sofa's van de Zweedse topper niet zijn meegenomen in dit onderzoek. Er zijn vast ook genoeg baby's op de banken verwerkt. Misschien zelfs wel op de keukentafel van de woongigant. Of op een MALM-kastje. En zo kunnen we nog wel een tijdje doorgaan.

Lifestyle
  • Elle, Le Monde
  • Unsplash