Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Zien: de beeldschone dochters van ex-profvoetballer Ronald de Boer

De drie dames zijn stuk voor stuk een plaatje om te zien.

Ronald

Maxime, Demi en Brooke, dat zijn de namen van de drie knappe De Boertjes. Ronald heeft in totaal zes kinderen, waaronder dus deze drie goed gelukte vrouwen uit zijn eerste huwelijk met Sharon Cohen.

Ronald was, net als broer Frank, enorm succesvol als voetballer. De oud-middenvelder was te zien bij het Nederlands Elftal, topclub Ajax en natuurlijk in het warme Spanje bij FC Barcelona. Zijn dochters hebben door het grote succes van vader Ronald ook in verschillende landen gewoond, namelijk: Spanje, Schotland en Qatar.

Maxime de Boer

De oudste van het stel is Maxime. De 29-jarige schoonheid is inmiddels moeder van twee dochters, Gigi en Shay. Ze is al 12 jaar samen met grote liefde Daryl. De oudste De Boer verdient onder andere haar geld via Instagram en de lucratieve samenwerkingen die zij via dit kanaal heeft weten binnen te slepen. Samen met vader Ronald zet Maxime zich in voor mensen met diabetes. Op haar 21ste kreeg ze zelf te maken met de ziekte. Met 13,4 duizend volgers op Instagram heeft Maxime een aardig bereik om aandacht voor deze ziekte te vragen.

Demi de Boer

De middelste dochter is Demi. Samen met rapper Ronnie Flex heeft Demi een dochtertje. Als 27-jarige moeder van Rémi deelt ze van alles over haar leven als moeder en influencer. Dit doet Demi door middel van haar wekelijkse vlog op YouTube. De middelste De Boer zet zich in voor het goede doel: Make A Wish Nederland, een stichting die zich inzet voor zieke kinderen. Met 143 duizend volgers is Demi een grote hit op Instagram en voorziet ze haar volgers van mooie plaatjes van zichzelf.

Brooke de Boer

De jongste van de drie dames is Brooke. De 21-jarige dochter is gek van de paardensport. Op haar Instagram pagina is dan ook te zien hoe ze zich fanatiek inzet voor de sport. Die sportiviteit zit dan natuurlijk ook wel in de genen. Ze is gek op haar oudere zussen en nichtjes. Met 27,1 duizend volgers doet ook de jongste de Boer zeker leuk mee op Instagram.

Meer zien van de De Boertjes? Check dan vooral hun Instagram-pagina's of andere social mediakanalen. Daar delen ze regelmatig plaatjes van zichzelf. Geen straf, want wat zijn ze goed gelukt hè? Goed werk, Ronald.

Entertainment
  • Instagram, MAN MAN, Wikipedia
  • NL Beeld / BrunoPress