Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Mannen met deze beroepen rijden aanzienlijk vaker een scheve schaats

Natuurlijk gaan vrouwen ook vreemd, maar daar richten we ons nu even niet op. Mannen en vreemdgaan, het blijft een dingetje. Het kan je overkomen, maar deze mannen bevinden zich toevallig ook echt in een bepaalde werksfeer. Wij geven je de top 4.

Vreemdgaan

Volgens de Canadese datingsite 'Ashley Madison' speelt een beroep een grote rol in het vreemdgaan. Aan dit onderzoek deden ongeveer 1074 verschillende mensen mee.

Uit het onderzoek is gebleken dat intelligentie een rol speelt in het wel of niet vreemdgaan. Zo zouden intelligente mensen vaker hun partner bedriegen. Pijnlijk!

De top 4 beroepen

Op de eerste plaats staan de zakenmannen. Volgens de datingsite is 29% van de ondervraagden een zakenman. Voor deze mannen is het gemakkelijker om te zeggen dat ze vroeg gaan beginnen of juist moeten overwerken.

Op de tweede plek staan de mannen van de IT afdeling. Uit het onderzoek is naar voren gekomen dat 12% van de vreemdgangers dus echt in IT werken. Wij vonden deze aardig verrassend door het stereotype IT-mannen (niet de Brad Pitts van deze wereld), maar ook daar zitten ze dus!

Op nummer drie staan de zaakvoerders, oftewel de eigen bazen. Zij kunnen natuurlijk bij alles hun eigen regels toepassen, maar of dit ook voor je relatie geldt…

Tot slot kan de horecasector natuurlijk niet ontbreken. Maar liefst 8% van de mannen gaf aan in de horeca te werken. Barmannen, obers, barista’s, hotelmedewerkers, we hebben jullie door!

Lifestyle
  • Feeling, Ashley Madison
  • Unsplash